El sem tudja képzelni hol zúgott az “Orbán takarodj!”


A kép illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bizony úgy néz ki, hogy új fajta politika veszi kezdetét.

Pár héttel ezelőtt mindannyian azt gondoltuk, hogy egy tehetetlen tesz-tosza ellenzékünk van erre tessék. Elégedettek lehetünk velük és végre az van ami a lehető legnormálisabb: szavazók és pártok egy platformon erősítik egymást.

Na már most úgy áll a helyzet, hogy a teljes ellenzéki világ erőt mutat, méghozzá egységesen. Ugyanis hatalmas tömegek tüntetnek ma is az Orbán kormány ellen, de nem csak a fővárosban.

Az ország több kisebb településén is demonstrációkat szerveznek Békéscsabától-Szegedig. De a tüntetési hullám nem állt meg, nem állhatott meg az ország határainál, hiszen ne felejtsük el, már több, mint 600 ezer hazánk fia van, aki elmenekült az Orbán-kormány okozta gazdasági jólétből.

Egy videót kaptunk, melyben bristoli fiatalok tüntettek a kormány ellen és Angliában zengett az “Orbán takarodj!”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük