El sem tudja képzelni hol zúgott az “Orbán takarodj!”


A kép illusztráció
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bizony úgy néz ki, hogy új fajta politika veszi kezdetét.

Pár héttel ezelőtt mindannyian azt gondoltuk, hogy egy tehetetlen tesz-tosza ellenzékünk van erre tessék. Elégedettek lehetünk velük és végre az van ami a lehető legnormálisabb: szavazók és pártok egy platformon erősítik egymást.Na már most úgy áll a helyzet, hogy a teljes ellenzéki világ erőt mutat, méghozzá egységesen. Ugyanis hatalmas tömegek tüntetnek ma is az Orbán kormány ellen, de nem csak a fővárosban.

Az ország több kisebb településén is demonstrációkat szerveznek Békéscsabától-Szegedig. De a tüntetési hullám nem állt meg, nem állhatott meg az ország határainál, hiszen ne felejtsük el, már több, mint 600 ezer hazánk fia van, aki elmenekült az Orbán-kormány okozta gazdasági jólétből.

Egy videót kaptunk, melyben bristoli fiatalok tüntettek a kormány ellen és Angliában zengett az “Orbán takarodj!”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük