Drasztikus lépésre szánta el magát az MSZP: elképesztő tömegekre lehet számítani a mai tüntetésen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Immáron lassan egy hete tartanak a tiltakozó megmozdulások a “Rabszolgatörvény” ellen és ma úgy néz ki, hogy sosem látott tömegek fognak utcára vonulni.

Minden előre látható becslés szerint sosem látott ellenzéki tömeg fog a mai napon a kormány ellen demonstrálni. A pártok szakszervezetek és a gazdák is csatlakoznak a kormányellenes demonstrációkhoz. Így elképesztő nemzeti egység kezd kibontakozni a kormány mostani intézkedései ellen.

Korábban ritkén volt tapasztalható ekkora nemzeti egység. A fociszurkolók, függetlenül attól, hogy Fradi vagy Újpest vonulnak a kormány ellen, mint ahogyan jelen esetben az sem válaszvonal, hogy valaki DK-s vagy éppen Jobbikos, mert közös a cél.

A Magyar Szocialista Párt információink szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbb embert tudja az ellenzék ma az utcára vinni. Levélben kérték a párt tagjait, hogy vonuljanak az utcára, valamint az MSZP elnöke nevében tegnap több százezer SMS-t küldött a párt szimpatizánsi bázisának, melyben kérik a szavazóikat, hogy csatlakozzanak a tüntetéshez.

Tüntessünk együtt!

Ma december 16.-án 14.30kor. Találkozás: Hősök tere, a földalatti megállója a Mexikói út irányába.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke

Márpedig valószínűleg nem csak az MSZP, de a többi párt is szervezi a szavazóit a megmozdulásokra. Ha pedig a szakszervezetek, civilek, pártok, gazdák együtt lépnek, ma komoly változást lehet elérni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük