Az MSZP hívására óriási tömegek érkeztek a Hősök terére


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A mai napon hatalmas ellenzéki megmozdulás vette kezdetét a fővárosban és számtalan vidéki illetve külföldi városban az Orbán-kormány ellen.

Az MSZP felhívásában a szimpatizánsait és tagjait a Hősök terére hívta, ahol 15 órakor vette kezdetét az ellenzék megmozdulása, melyre nem csak a pártok, de a civilek, szakszervezetek és a gazdák is jelezték részvételüket. A tüntetést nem az MSZP szervezte egymagában, hanem végre az ellenzék teljes erejét összeadva összehozott egy hatalmas tiltakozó demonstrációt.

A címlapkép az MSZP gyülekező-helyén készült, így látható az MSZP hatlamas tömegeket tudott megszólítani. Meglepő fordulat, hogy helyszíni tudósítónk szerint rengeteg fiatal is megjelent az MSZP gyülekező helyszínén.

Az MSZP két fontos felhívást intézett a tüntetésen résztvevőkhöz, az első, hogy  hozz magaddal, ha tudsz zászlót, transzparenst és még tíz embert!

A második és a legfontosabb felhívás, hogy legyen rajtad valami fehér. Sapka, sál, szalag vagy bármilyen más fehér ruhadarab, mert így jelezzük, hogy békésen tiltakozunk a rabszolgatörvény ellen.Fontos, hogy most a főváros mellett megmozdul hat megyeszékhely is. Tüntetés lesz Csongrád, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Veszprém és Győr-Moson Sopron megye székhelyén is.

A Mérce összeszedte az eddig bejelentett megyei tüntetéseket:

  • A debreceniek 15 órától tüntetnek a Hajdú-bihari Napló székhelye előtt (a pécsiek már pénteken meglátogatták a helyi Fidesz-lap székházát);
  • Szegeden 16 órakor a Rákóczi téren kezdődik a tiltakozás;
  • Békéscsabán szintén 16 órakor gyülekeznek a Békés megyei dolgozók;
  • Győrben 17 órakor a Városháza előtt gyülekeznek a tüntetők, csatlakozik hozzájuk az Audi Hungária Független Szakszervezet is;
  • Miskolcon is 17 órakor, a Búza téri templomnál lesz tüntetés, majd hétfőn reggel 7-től és délután 4-től is lesz egy-egy megmozdulás;
  • Veszprémben is készülődik egy séta a rabszolgatörvény elleni tiltakozásképp, ennek időpontja azonban még nem világos.

Azonban nem csak belföldön, de külföldön élő magyarok is tüntetni fognak Orbán politikája ellen, a Bristolban élő magyarok is vasárnap délután vonulnak utcára.

Mivel a propaganda lapok biztos nem számolnak be az MSZP kéréséről és  hogy tüntetés lesz Orbán ellen, ezért arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot!

A HírHugó cikke nyomán


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük