Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A jobboldal vezető publicistája a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa úgy tűnik nagyon nem tetszenek a kormányellenes tüntetések, mi pedig a végletekig szomorúak vagyunk emiatt.

Bayerrel mindig ugyanaz a helyzet, mint Kövér elvtárssal, imádom nézni, ahogyan majdnem megpattan egy ér a homlokán, amikor nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt a drága jó Nemzeti Együttműködés Rendszere eltervezte. Szinte látom magam előtt, ahogyan magából kikelve fröcsögött, amikor megírta legutóbbi írását és látni vélem azt is, ahogyan finomítja a legépelt anyagot.

Mert ugye mégsem lehet teljesen nyíltan beszélni. Még a végén kiderülne, hogy valójában mit is gondolnak ezek a fiúk. Az, hogy be van szarva a jobboldal mi sem bizonyítja jobban, mint Bayer blogoldalán megjelent írása:

Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek! – írja a publicista.

Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás – csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek!

Elpofátlanodtak a keresztény gyűlölők, karácsony utálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: