Alpári módon gyalázza Bayer a tüntetőket és akcióra is készül ellenük


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A jobboldal vezető publicistája a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa úgy tűnik nagyon nem tetszenek a kormányellenes tüntetések, mi pedig a végletekig szomorúak vagyunk emiatt.

Bayerrel mindig ugyanaz a helyzet, mint Kövér elvtárssal, imádom nézni, ahogyan majdnem megpattan egy ér a homlokán, amikor nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt a drága jó Nemzeti Együttműködés Rendszere eltervezte. Szinte látom magam előtt, ahogyan magából kikelve fröcsögött, amikor megírta legutóbbi írását és látni vélem azt is, ahogyan finomítja a legépelt anyagot.

Mert ugye mégsem lehet teljesen nyíltan beszélni. Még a végén kiderülne, hogy valójában mit is gondolnak ezek a fiúk. Az, hogy be van szarva a jobboldal mi sem bizonyítja jobban, mint Bayer blogoldalán megjelent írása:

Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek! – írja a publicista.

Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás – csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek!

Elpofátlanodtak a keresztény gyűlölők, karácsony utálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük