A Párbeszéd szerint Fideszhez köthető provokátorok próbálják majd megzavarni a mai tüntetést


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Párbeszéd Magyarországért Párt úgy tudja, hogy a mai napon beépített Fidesz-közeli provokátorok beszivárgására lehet számítani az esti gigatüntetésen.

Az ATV információi szerint hírei vannak az ellenzéki pártnak arról, hogy kormányközeli körök akarják majd lejáratni a mai ellenzéki tüntetést és provokálni a tömeget, hogy azzal majd lejárathassák az ellenzék gigatüntetését.

Éppen ezért fontos, hogy aki ma részt vesz a demonstráción ne legyen meggondolatlan. A kormányzati propaganda ugyanis csak arra vár, hogy hibát kövessenek el az ellene demonstrálók, ugyanis legyen világos, most valóban megingott Orbán Viktor széke.

Félnek attól, hogy elveszítik a hatalmukat és félnek a felelősségre vonástól is. Retteg a hatalom és ne tévedjünk, minden eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy megtarthassák a hatalmukat.

Szorongatott helyzetben vannak, ugyanis nem csak hogy nem tudják, hogyan reagáljanak erre a fejleményre, de azt sem hogyan állítsák meg azt. Mert ez már nem pusztán a rabszolgatörvényről szól.

Ez a demonstráció a kormány rossz politikája ellen megy, melyet 2010 óta visznek, magánnyugdíjastól, egészségügyestől, lakástakarék, Quaestor és sorolhatnám.

Legyünk észnél! Most nagy a tét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük