A Párbeszéd szerint Fideszhez köthető provokátorok próbálják majd megzavarni a mai tüntetést


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Párbeszéd Magyarországért Párt úgy tudja, hogy a mai napon beépített Fidesz-közeli provokátorok beszivárgására lehet számítani az esti gigatüntetésen.

Az ATV információi szerint hírei vannak az ellenzéki pártnak arról, hogy kormányközeli körök akarják majd lejáratni a mai ellenzéki tüntetést és provokálni a tömeget, hogy azzal majd lejárathassák az ellenzék gigatüntetését.

Éppen ezért fontos, hogy aki ma részt vesz a demonstráción ne legyen meggondolatlan. A kormányzati propaganda ugyanis csak arra vár, hogy hibát kövessenek el az ellene demonstrálók, ugyanis legyen világos, most valóban megingott Orbán Viktor széke.Félnek attól, hogy elveszítik a hatalmukat és félnek a felelősségre vonástól is. Retteg a hatalom és ne tévedjünk, minden eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy megtarthassák a hatalmukat.

Szorongatott helyzetben vannak, ugyanis nem csak hogy nem tudják, hogyan reagáljanak erre a fejleményre, de azt sem hogyan állítsák meg azt. Mert ez már nem pusztán a rabszolgatörvényről szól.

Ez a demonstráció a kormány rossz politikája ellen megy, melyet 2010 óta visznek, magánnyugdíjastól, egészségügyestől, lakástakarék, Quaestor és sorolhatnám.

Legyünk észnél! Most nagy a tét


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük