Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Párbeszéd Magyarországért Párt úgy tudja, hogy a mai napon beépített Fidesz-közeli provokátorok beszivárgására lehet számítani az esti gigatüntetésen.

Az ATV információi szerint hírei vannak az ellenzéki pártnak arról, hogy kormányközeli körök akarják majd lejáratni a mai ellenzéki tüntetést és provokálni a tömeget, hogy azzal majd lejárathassák az ellenzék gigatüntetését.

Éppen ezért fontos, hogy aki ma részt vesz a demonstráción ne legyen meggondolatlan. A kormányzati propaganda ugyanis csak arra vár, hogy hibát kövessenek el az ellene demonstrálók, ugyanis legyen világos, most valóban megingott Orbán Viktor széke.

Félnek attól, hogy elveszítik a hatalmukat és félnek a felelősségre vonástól is. Retteg a hatalom és ne tévedjünk, minden eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy megtarthassák a hatalmukat.

Szorongatott helyzetben vannak, ugyanis nem csak hogy nem tudják, hogyan reagáljanak erre a fejleményre, de azt sem hogyan állítsák meg azt. Mert ez már nem pusztán a rabszolgatörvényről szól.

Ez a demonstráció a kormány rossz politikája ellen megy, melyet 2010 óta visznek, magánnyugdíjastól, egészségügyestől, lakástakarék, Quaestor és sorolhatnám.

Legyünk észnél! Most nagy a tét


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: