Valami elkezdődött! – Török Zsolt igen kemény üzenetet küldött Orbánnak és a tolvaj bandájának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Valami elkezdődött és nem áll meg… a tüntetések, a népharag.. Elég volt. Mindenkinek elege lett…

“Nemzeti jó reggelt kívánok!
2012-re a tőke eladta a sajtószabadságot ezeknek.
Aztán felcsúti a falusi népet eladta cselédnek és jobbágynak a fideszes földesuraknak, vagy a helyi polgármesterüknek közmunkásként.
Orbán és tetves tolvaj pereputtya eladta az országot Putyinnak, a népet pedig a tőkéseknek, bankoknak, multiknak.

Ja, és az elmúlt hetekben megszűnt a magyar bíróságok eddig még részben létező függetlensége, megszűnt a tudomány önállósága, megszűnt a kisemberek lakástakarékja, kafetériája.
És soha ne feledjétek, ezeknek a hatalom mindig csak a pénzről szól, a lopásról, a vagyonról. Mivel teremteni nem tudnak, ezért elveszik a Tiédet, vagy eladnak Téged és eladják a gyerekedet.
Eladnak a bankoknak, a multiknak, a tőkének, a földesuraknak, Putyinnak, bárkinek…

S tudjátok: a háborúk és a forradalmak soha sem azért törnek ki, mert a szegények nem laktak jól, hanem, mert a gazdagok.” – írta Török Zsolt volt szóvivő, szocialista politikus a közösségi oldalán.

 

Így röhögtek a rabszolgává tett magyar munkavállalók millióin.
Igen, Rajtad is. – Fotó: Török Zsolt MSZP FB oldala

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük