Kezd monumentálissá válni a vasárnapi tüntetés – Elképesztően nagy tömeget várnak a szervezők


2018.12.12. Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A vasárnapi tüntetés hatalmas tömegeket vonz, rengeteg ember várható az ország minden részérőlTüntetés a rabszolgatörvény és a különbíróságok ellen

2018. december 12-én egy botrányba fulladt ülésen a Fidesz-KDNP-s parlamenti többség elfogadta a rabszolgatörvény néven elhíresült törvénymódosítást, amely a dolgozói túlórakeretet 250 óráról 400 órára emeli. Ugyanezen az ülésen megszavazták a magyar igazságszolgáltatás függetlenségének végét jelentő közigazgatási különbíróságok létrehozását.

A magyar emberek már aznap délután spontán tüntetésen tiltakoztak a magyar munkavállalók érdekeit és a magyar demokráciát súlyosan sértő két törvény ellen. Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter a másnap tartott kormányinfón úgy fogalmazott: “Nincs érdemi társadalmi tiltakozás a jogszabállyal szemben” ezért a kormány nem hátrál meg.Mutassuk meg Orbán Viktor kormánynak, hogy milyen az, mikor a magyarok érdemben tiltakoznak, és kívánjunk együtt boldog karácsonyt a Miniszterelnök Úrnak! Várunk mindenkit a Hősök terére december 16-án vasárnap 15:00 órától!

Gyülekező után, az Andrássy úton az Oktogon felé indulunk, majd a Teréz körúton a Nyugati térig vonulunk. A Nyugati tértől a Bajcsy-Zsilinszky utcán befordulva az Alkotmány utca végén felállított színpadhoz érünk, ahol a felszólalók beszédei után lezárul a gyűlés.

Hívjátok meg ismerőseiteket, és osszátok meg az eseményt, hogy minden honfitársunkhoz eljusson a hír!

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük