Elképesztő! – Vajna Timi megint kiverte a biztosítékot a fél országnál!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ez a nőszemély tényleg nem tudja hol a határ…

Míg más magyar nők azon gondolkoznak, mikor, hogyan és legfőképpen miből vásároljanak, főzzenek a közelgő ünnepre, addig a fánk nagy hatalom királynője A világ egyik legdrágább síparadicsomában mutogatja a bájait (már akinek, ízlés dolga).

Vajna Tímeának nem kell a szomszédba mennie ötletekért, ha feltűnésre vágyik. Andy Vajna rendező felesége most éppen a gazdagok és szépek leghíresebb síparadicsomában, Aspenben tartózkodik, ahonnan nagyon merész fotókat posztolt az instagram oldalára…Még a rajongói egy része is elítélte a féktelen magamutogatásért  Vajnánét. Volt aki csak az egészségéért aggódott, ahogy a mellékelt fotón látszik is…

 

Vajna Tímea – Fotó: Instagram

 

Szegény kis Timi. Reméljük a hőemelkedésen kivül nem lett komolyabb baja. Mondjuk, ha véletlen mégis, nem kell féljen, nem magyar kórházban kellene gyógyuljon…

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük