“Túlórázni jöttünk” élőben a Kossuth térről – percről percre többen vannak a kormányellenes tüntetők


2018.12.12. Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Percről percre nő a tömeg a Kossuth téren.

Úgy tűnik a kormánypártok nem tudják a szellemet a palackban tartani és az elégedetlen tüntetők csak özönlenek a Kossuth térre. A nemzet főtere ugyanis a végállomása annak a tüntetési hullámnak, ami a mai napon indult el a “rabszolgatörvény” elfogadása nyomán.Az élőképekből kiderül, hogy a tüntetés egyenlőre békés és a békés tüntetésre szólítanak fel az ellenzéki pártok vezetői is, azonban eléggé kemény a hangulat a Kossuth téren. A tüntetők a kormány lemondását követelik, valamint a tervezett túlóratörvény visszavonását.

Zúg az Orbán takarodj, valamint a tüntetők állításuk szerint túlórázni jöttek a Kossuth térre. Mint fogalmaznak rigmusaikban a rendőrök rossz irányba állnak, ugyanis nem velük szemben, hanem a kormány tagjaival szemben kellene fellépniük.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük