“Túlórázni jöttünk” élőben a Kossuth térről – percről percre többen vannak a kormányellenes tüntetők


2018.12.12. Fotó: BalraMagyar
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Percről percre nő a tömeg a Kossuth téren.

Úgy tűnik a kormánypártok nem tudják a szellemet a palackban tartani és az elégedetlen tüntetők csak özönlenek a Kossuth térre. A nemzet főtere ugyanis a végállomása annak a tüntetési hullámnak, ami a mai napon indult el a “rabszolgatörvény” elfogadása nyomán.

Az élőképekből kiderül, hogy a tüntetés egyenlőre békés és a békés tüntetésre szólítanak fel az ellenzéki pártok vezetői is, azonban eléggé kemény a hangulat a Kossuth téren. A tüntetők a kormány lemondását követelik, valamint a tervezett túlóratörvény visszavonását.

Zúg az Orbán takarodj, valamint a tüntetők állításuk szerint túlórázni jöttek a Kossuth térre. Mint fogalmaznak rigmusaikban a rendőrök rossz irányba állnak, ugyanis nem velük szemben, hanem a kormány tagjaival szemben kellene fellépniük.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük