Megszállták a tüntetők a Kossuth teret és nem tágítanak!


Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki, hatalmas ellenállás kezd kibontakozni a mai napon elfogadott, az ellenzék által “rabszolgatörvénynek” nevezett paktum ellen, melyet a parlament a jelek szerint szabálytalanul fogadott el.

Az ellenzéki képviselők mindent megtettek ma az országgyűlés épületében annak érdekében, hogy ezt a gyalázatos módon és gyalázatos tartalommal rendelkező paktumcsomagot elfogadta a T. ház.Elfoglalták a parlamenti pulpitust és mindent megtettek, hogy ellehetetlenítsék a ház működését. A nagy kapkodásban a kormánypártok eddig megkérdőjelezhető módon bonyolították le a szavazást, ugyanis a képviselők azonosítására szolgáló kártyás rendszer nem működött, így a minősített többséget igénylő szavazások során nem lehet megállapítani, hogy pontosan kik és hogyan szavaztak, ezáltal minden jel szerint érvénytelen a mai voksolás.

Miután azonban a kormánypártok szerint rendben volt az eljárás az ellenzék tagjai kivonultak a parlamentből és ad-hoc tüntetéssorozat vette kezdetét a fővárosban.

Előbb a Sándor Palotánál, majd a Fidesz székházánál is gyülekeztek a tüntetők, míg nem a tünetesek végállomása a Kossuth téren ért véget. Helyszíni tudósítónk szerint eddig már több százan gyűltek össze a téren, de a tömeg folyamatosan erősödik.

Közben a Demokratikus Koalíció és az MSZP politikusai is arra buzdítanak, hogy békésen, de szerveződjön a magyar társadalom a kormány ellen. Aki teheti még kimehet a Kossuth térre, hogy támogassa a kint tüntető dolgozókat, diákokat ellenzéki szavazókat.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük