Megszállták a tüntetők a Kossuth teret és nem tágítanak!


Fotó: BalraMagyar
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy néz ki, hatalmas ellenállás kezd kibontakozni a mai napon elfogadott, az ellenzék által “rabszolgatörvénynek” nevezett paktum ellen, melyet a parlament a jelek szerint szabálytalanul fogadott el.

Az ellenzéki képviselők mindent megtettek ma az országgyűlés épületében annak érdekében, hogy ezt a gyalázatos módon és gyalázatos tartalommal rendelkező paktumcsomagot elfogadta a T. ház.

Elfoglalták a parlamenti pulpitust és mindent megtettek, hogy ellehetetlenítsék a ház működését. A nagy kapkodásban a kormánypártok eddig megkérdőjelezhető módon bonyolították le a szavazást, ugyanis a képviselők azonosítására szolgáló kártyás rendszer nem működött, így a minősített többséget igénylő szavazások során nem lehet megállapítani, hogy pontosan kik és hogyan szavaztak, ezáltal minden jel szerint érvénytelen a mai voksolás.

Miután azonban a kormánypártok szerint rendben volt az eljárás az ellenzék tagjai kivonultak a parlamentből és ad-hoc tüntetéssorozat vette kezdetét a fővárosban.

Előbb a Sándor Palotánál, majd a Fidesz székházánál is gyülekeztek a tüntetők, míg nem a tünetesek végállomása a Kossuth téren ért véget. Helyszíni tudósítónk szerint eddig már több százan gyűltek össze a téren, de a tömeg folyamatosan erősödik.

Közben a Demokratikus Koalíció és az MSZP politikusai is arra buzdítanak, hogy békésen, de szerveződjön a magyar társadalom a kormány ellen. Aki teheti még kimehet a Kossuth térre, hogy támogassa a kint tüntető dolgozókat, diákokat ellenzéki szavazókat.
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük