Meglökdösték meg az MSZP országos elnökségi tagját a Fidesz székházánál a kivezényelt rendőrök


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A tüntetők egy része felvonult a Fidesz központi székházánál a Lendvay utcánál.

Néhány tüntetőnek, közöttük Bihal Dávidnak az MSZP országos elnökségi tagjának és Nyakó Istvánnak a MSZP politikusának sikerült átjutniuk a rendőrsorfalon, melyet a rendőrök a tüntetők és a kormánypártok székháza közé vontak.

A tüntetéssorozat azután indult el a kormány ellen, amikor is vitatható módon elfogadták a “rabszolgatörvénynek” nevezet Kósa Lajos által egyéni képviselői indítványként benyújtott javaslatot, melyet mind a szakszervezetek mind az ellenzéki pártok is elítéltek s mindent megtettek annak elfogadásának megakadályozása érdekében.

A javaslat brutálisan megnyirbálná a munkavállalói jogokat és drasztikusan megemelné a munkaadók által elrendelhető túlórák számát.

A mai botrányos jelenetek után, melyek során könnyen lehet hogy a parlament szabálytalanul fogadta el a törvénycsomagot tüntetéssorozat indult meg a fővárosban, melynek fő helyszínei a Sándor palota a Kossuth tér és a Fidesz központi székháza volt.

Bihal Dávid és Nyakó István szocialista párti politikusok a Fidesz székházánál jutottak át a rendőrsorfalon, mely utána  rendőrség fizikai erőt használva próbálta eltávolítani a politikusokat és tüntető társaikat a kormánypártok székhelye közeléből.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük