Egyre durvul a helyzet a Kossuth téren


A rendőrök könnygázt vetnek be a tüntetők ellen
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Úgy néz ki egyre durvább jelenetek veszik kezdetüket a nemzet főterén.

A mai nap nagyszabású spontán tiltakozás tört ki a fővárosban miután a Fidesz-KDNP elfogadta a rabszolgatörvénynek nevezett új túlóraszabályozást. A munkavállalói jogok csorbítása mellett drasztikusan megemelkedik az új szabályozás értelmében a túlórára kötelezhető órák száma.

A spontán tiltakozó akciók a város több pontján megbénították a közlekedést, valamint a Fidesz központi székházába is megpróbáltak bejutni a tüntetők.

A demonstrációsorozat vége a Kossuth tér volt, ahol mindeddig békés demonstráció zajlott. Most azonban információink szerint a rendőrség bevetette a könnygázt a tüntetők ellen, melyre válaszul a tüntető tömeg megdobálta a rendőrsorfalat.

A 2010-es kormányváltás óta nem volt ennyire feszült a helyzet tüntetők és rendőrök között. Az ellenzéki tüntetők mindeddig békésen demonstráltak minden alkalommal, most azonban úgy néz ki kezd változni a helyzet.

Az ellenzéki pártok vezetői mindenkit a békés demonstrációra szólítanak fel. Ne hagyjuk magunkat provokálni.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük