Egyre durvul a helyzet a Kossuth téren


A rendőrök könnygázt vetnek be a tüntetők ellen
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy néz ki egyre durvább jelenetek veszik kezdetüket a nemzet főterén.

A mai nap nagyszabású spontán tiltakozás tört ki a fővárosban miután a Fidesz-KDNP elfogadta a rabszolgatörvénynek nevezett új túlóraszabályozást. A munkavállalói jogok csorbítása mellett drasztikusan megemelkedik az új szabályozás értelmében a túlórára kötelezhető órák száma.

A spontán tiltakozó akciók a város több pontján megbénították a közlekedést, valamint a Fidesz központi székházába is megpróbáltak bejutni a tüntetők.

A demonstrációsorozat vége a Kossuth tér volt, ahol mindeddig békés demonstráció zajlott. Most azonban információink szerint a rendőrség bevetette a könnygázt a tüntetők ellen, melyre válaszul a tüntető tömeg megdobálta a rendőrsorfalat.

A 2010-es kormányváltás óta nem volt ennyire feszült a helyzet tüntetők és rendőrök között. Az ellenzéki tüntetők mindeddig békésen demonstráltak minden alkalommal, most azonban úgy néz ki kezd változni a helyzet.

Az ellenzéki pártok vezetői mindenkit a békés demonstrációra szólítanak fel. Ne hagyjuk magunkat provokálni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük