Botrány a Parlamentben! Áll a bál! – Folyamatos közvetítés élőben!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Eldurvult a helyzet az Országgyűlésben…Elképesztő mit meg nem engednek maguknak a kormánypárti képviselők…

Kövessék velünk élőben a történéseket Korózs Lajos jóvoltából.

Technikai módszerekkel elkövetett csalás zajlik – mondja Tordai. Tordai szerint annak ellenére, hogy nem tették be a képviselői kártyájukat, mégis tudtak tartózkodást nyomni, ezt ki is próbálták Kunhalmi Ágnessel együtt, s láss csodát, tényleg így van.

Korózs Lajos folyamatosan közvetít. Állítja hogy példátlan ami az országgyűlésben jelen pillanatban folyik…

Azért az érdekes, ahogy Latorcai János felolvassa a megszavazni kívánt törvényjavaslatot. Ha ellenzéki törvényjavaslatot olvas fel, akkor a benyújtó ellenzéki pártok nevét sorolja fel, egyébként pedig csak a módosítások pontszámait mondja be. Hiába, irányítani kell a szavazógépezetet. Véleményem szerint fogalmunk nincs arról a Fidesz-KDNP-s fiúknak, hogy most miről szavaznak.

De nem kellenek ide szavak, csak nézzék és figyeljenek…Folytatás:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük