Botrány a Parlamentben! Áll a bál! – Folyamatos közvetítés élőben!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Eldurvult a helyzet az Országgyűlésben…Elképesztő mit meg nem engednek maguknak a kormánypárti képviselők…

Kövessék velünk élőben a történéseket Korózs Lajos jóvoltából.

Technikai módszerekkel elkövetett csalás zajlik – mondja Tordai. Tordai szerint annak ellenére, hogy nem tették be a képviselői kártyájukat, mégis tudtak tartózkodást nyomni, ezt ki is próbálták Kunhalmi Ágnessel együtt, s láss csodát, tényleg így van.Korózs Lajos folyamatosan közvetít. Állítja hogy példátlan ami az országgyűlésben jelen pillanatban folyik…

Azért az érdekes, ahogy Latorcai János felolvassa a megszavazni kívánt törvényjavaslatot. Ha ellenzéki törvényjavaslatot olvas fel, akkor a benyújtó ellenzéki pártok nevét sorolja fel, egyébként pedig csak a módosítások pontszámait mondja be. Hiába, irányítani kell a szavazógépezetet. Véleményem szerint fogalmunk nincs arról a Fidesz-KDNP-s fiúknak, hogy most miről szavaznak.

De nem kellenek ide szavak, csak nézzék és figyeljenek…

Folytatás:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük