SZAVAZÁS: Ön szerint diktatúrának lehet hívni az Orbán-rendszert?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 10
    Shares

Az a helyzet, hogy sokszor keveredek vitába még demokratákkal is azzal kapcsolatban, hogy lehet-e diktatúrának hívni a mai rezsimet vagy éppen fordítva. Szabad-e még egyáltalán demokráciáról beszélnünk, ha az Orbán-rendszer szóba kerül.

2010 óta lebontották a jogállamot és a demokráciát. A maguk képére formálták a közhatalmi intézményeket. Minden független testületben fideszes pártkatonák ülnek. A világ legnagyobb szégyene talán az, hogy a köztársaság elnöke egy volt fideszes pártcsinovnyik.

Viszont az is tény, még le lehet írni a véleményeket, még ki lehet menni tüntetni, még lehet ellenzéki pártokra szavazni. Igaz a pálya lejt a kormánypártnak, igaz minden megszólalási lehetőség az Ő kezükben van és igyekeznek minden platformot megfojtani, ahol még igaz beszéd van.

Az ellenzéki pártokat is megpróbálják ellehetetleníteni, vagy ha épp az kell az ellenzék egységének szétveréséhez, hát csinálnak egy új ellenzéki pártot aki aztán majd megakadályozza a kétharmad lebontását.

Szóval minek nevezzük ezt a hatalmat mostantól?Ön minek nevezné az Orbán-kormány hatalomgyakorlását?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 10
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük