SZAVAZÁS: Ön szerint diktatúrának lehet hívni az Orbán-rendszert?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 14

Az a helyzet, hogy sokszor keveredek vitába még demokratákkal is azzal kapcsolatban, hogy lehet-e diktatúrának hívni a mai rezsimet vagy éppen fordítva. Szabad-e még egyáltalán demokráciáról beszélnünk, ha az Orbán-rendszer szóba kerül.

2010 óta lebontották a jogállamot és a demokráciát. A maguk képére formálták a közhatalmi intézményeket. Minden független testületben fideszes pártkatonák ülnek. A világ legnagyobb szégyene talán az, hogy a köztársaság elnöke egy volt fideszes pártcsinovnyik.Viszont az is tény, még le lehet írni a véleményeket, még ki lehet menni tüntetni, még lehet ellenzéki pártokra szavazni. Igaz a pálya lejt a kormánypártnak, igaz minden megszólalási lehetőség az Ő kezükben van és igyekeznek minden platformot megfojtani, ahol még igaz beszéd van.

Az ellenzéki pártokat is megpróbálják ellehetetleníteni, vagy ha épp az kell az ellenzék egységének szétveréséhez, hát csinálnak egy új ellenzéki pártot aki aztán majd megakadályozza a kétharmad lebontását.

Szóval minek nevezzük ezt a hatalmat mostantól?
Ön minek nevezné az Orbán-kormány hatalomgyakorlását?


View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 14
  • 14
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük