Gábor György
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Én már a magánnyugdíj pénztárak lenyúlásánál sem értettem, hogy miért nincs ellenállás. És hol vagyunk már attól? Mindentől megfosztanak minket és marad a néma csend…

Kedves, Szép és Bölcs Országom!
Az történt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Orbán Viktornak a labdarúgás és a stadionépítés területén végzett kimagasló munkásságát elismerendő úgy határozott, hogy mostantól az Orbán Viktor szívéhez közel álló két csapatnak, a Vidinek és a Puskás Akadémia FC-nek a meccseire Orbán Viktor maga nevezheti a bírókat, s a meccsek után ő premizálhatja a játékvezetőket: ha a bírók – Orbánnak tetsző módon – jelentős győzelemhez segítik a kedvenceket,akkor komoly tiszteletdíjra és magasabb fizetéskategóriába történő besorolásra számíthatnak, ha azonban nem az Orbán által elvárt módon vezetik a mérkőzéseket, akkor eltiltásra, állásvesztésre és meghurcolásra.

Kedves Országom! Ha a fentiek igazak lennének, mit szólnál mindehhez? Mit szólnának az FTC, az Újpest, a Kispest, a Diósgyőr, a Debrecen és a többi csapat szurkolói? Ugye szétvernék a fél várost?

Kedves Országom! Nem lehetsz olyan ostoba és vak, hogy ne lásd: épp erre készül a Fidesz-KDNP elnevezésű, gazemberekből verbúválódott köztörvényes horda. Szerdán el fogják fogadni a független bíráskodásra, azaz a független igazságszolgáltatásra nagy ívben tevő közigazgatási bíróságokról szóló törvényt.

Új bírói kar jön létre, amelynek tagjait a Fidesz, vagyis maga Orbán Viktor nevezi ki és amely a legfontosabb állami eljárásokkal kapcsolatos perekben dönt majd, így pl. az adóhivatallal, a rendőrséggel, az önkormányzattal vagy a választási bizottsággal kapcsolatos ügyekben, továbbá a közérdekű adatkérések, közbeszerzések, tüntetések és sztrájkok jogosságának elbírálásában is.

Az igazságügyi miniszter – vagyis Orbán Viktor – dönt arról, ki lehet közigazgatási bíró és ki nem. S az igazságügyi miniszter – vagyis Orbán Viktor – jutalmazza őket, s dönt előléptetésükről és magasabb fizetési besorolásukról.

Kedves, Szép és Bölcs Országom! S Te, aki szétvernéd a fél várost, ha a Fradit, az Újpestet vagy a Debrecent érné méltánytalanság, most miért hallgatsz, miért lapítasz? A kedvenc focicsapatodat nem, de téged minden további nélkül, újra és újra meg lehet alázni? Téged nyugodtan megtaposhatnak minden hájjal megkent, utolsó, aljas gazemberek? Veled és gyermekeiddel bármit megtehetnek ezek a kizárólag saját, valamint rokonaik és cinkostársaik zsebére dolgozó, cinikus hazaárulók?

Tényleg fontosabb neked, Kedves Országom, a focicsapatod, ám az nem érdekel, hogy szemed láttára saját országodat fekáliával összekent disznóóllá alakítják át mindenre elszánt bűnözők, s benne jelölik ki lakhelyedet?
Tényleg nem érzed úgy, Kedves, Szép és Bölcs Országom, hogy eddig és nem tovább? – írja Gábor György vallásfilozófus legújabb bejegyzésében.

Forrás: Gábor György közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: