Gábor György filozófus feltette a 10 pontos kérdést – Orbánnak fájni fog az fix


Gábor György
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.5K
    Shares

Én már a magánnyugdíj pénztárak lenyúlásánál sem értettem, hogy miért nincs ellenállás. És hol vagyunk már attól? Mindentől megfosztanak minket és marad a néma csend…

Kedves, Szép és Bölcs Országom!
Az történt, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Orbán Viktornak a labdarúgás és a stadionépítés területén végzett kimagasló munkásságát elismerendő úgy határozott, hogy mostantól az Orbán Viktor szívéhez közel álló két csapatnak, a Vidinek és a Puskás Akadémia FC-nek a meccseire Orbán Viktor maga nevezheti a bírókat, s a meccsek után ő premizálhatja a játékvezetőket: ha a bírók – Orbánnak tetsző módon – jelentős győzelemhez segítik a kedvenceket,akkor komoly tiszteletdíjra és magasabb fizetéskategóriába történő besorolásra számíthatnak, ha azonban nem az Orbán által elvárt módon vezetik a mérkőzéseket, akkor eltiltásra, állásvesztésre és meghurcolásra.

Kedves Országom! Ha a fentiek igazak lennének, mit szólnál mindehhez? Mit szólnának az FTC, az Újpest, a Kispest, a Diósgyőr, a Debrecen és a többi csapat szurkolói? Ugye szétvernék a fél várost?

Kedves Országom! Nem lehetsz olyan ostoba és vak, hogy ne lásd: épp erre készül a Fidesz-KDNP elnevezésű, gazemberekből verbúválódott köztörvényes horda. Szerdán el fogják fogadni a független bíráskodásra, azaz a független igazságszolgáltatásra nagy ívben tevő közigazgatási bíróságokról szóló törvényt.

Új bírói kar jön létre, amelynek tagjait a Fidesz, vagyis maga Orbán Viktor nevezi ki és amely a legfontosabb állami eljárásokkal kapcsolatos perekben dönt majd, így pl. az adóhivatallal, a rendőrséggel, az önkormányzattal vagy a választási bizottsággal kapcsolatos ügyekben, továbbá a közérdekű adatkérések, közbeszerzések, tüntetések és sztrájkok jogosságának elbírálásában is.

Az igazságügyi miniszter – vagyis Orbán Viktor – dönt arról, ki lehet közigazgatási bíró és ki nem. S az igazságügyi miniszter – vagyis Orbán Viktor – jutalmazza őket, s dönt előléptetésükről és magasabb fizetési besorolásukról.

Kedves, Szép és Bölcs Országom! S Te, aki szétvernéd a fél várost, ha a Fradit, az Újpestet vagy a Debrecent érné méltánytalanság, most miért hallgatsz, miért lapítasz? A kedvenc focicsapatodat nem, de téged minden további nélkül, újra és újra meg lehet alázni? Téged nyugodtan megtaposhatnak minden hájjal megkent, utolsó, aljas gazemberek? Veled és gyermekeiddel bármit megtehetnek ezek a kizárólag saját, valamint rokonaik és cinkostársaik zsebére dolgozó, cinikus hazaárulók?Tényleg fontosabb neked, Kedves Országom, a focicsapatod, ám az nem érdekel, hogy szemed láttára saját országodat fekáliával összekent disznóóllá alakítják át mindenre elszánt bűnözők, s benne jelölik ki lakhelyedet?
Tényleg nem érzed úgy, Kedves, Szép és Bölcs Országom, hogy eddig és nem tovább? – írja Gábor György vallásfilozófus legújabb bejegyzésében.

Forrás: Gábor György közösségi oldala

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.5K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük