Arcon lőtték a Fidesz közgyűlési alelnökét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Hajdu-Bihar Megyei közgyűlés alelnökét sörétes puskával lőttek arcon.

A 168 óra beszámolója szerint November végén vadászbalesetet szenvedett Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke. A fideszes politikust Romániában sebesítették meg az arcán egy olyan vadászaton, amelyen magyarországi és határon túli magyar politikusok is részt vettek.

A politikus beszámolója szerint nem gondatlanság okozta a vadászbalesetet, hanem gellert kaphatott a lövedék.

 Vadásznyelven: a puskából leadott lövés után gurulatot kapott a sörét

– állította a politikus, és hozzátette, hogy fagyos, téli időszakban ez gyakran előfordul.

Szerinte nem sikerült tisztázni, hogy ki adta le a balesetet okozó lövést. Az eset ugyanis egy fasorban történt, amikor a vadászat résztvevői madárra lőttek. Egyszerre több lövést is leadtak 30-40 méter távolságból, ezért nem lehetett megállapítani, honnan jött a lövedék.

A politikus kórházi ellátásra szorult, az arcán ki kellett metszeni a bőr alól a sörétet.Ismeretes, hogy nemrégiben kavart nagy port Sebestyén Balázs népszerű rádióműsorában tett kijelentései, melyben a vadászok egy részét kritizálta a műsorvezető, felhívva a figyelmet, hogy sokan vannak, akik gondatlanul bánnak éles lőfegyverrel. A fiatal műsorvezető állításai nagy port kavartak a vadásztársadalomban, akik visszautasították a műsorvezető vádjait.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük