Arcon lőtték a Fidesz közgyűlési alelnökét


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Hajdu-Bihar Megyei közgyűlés alelnökét sörétes puskával lőttek arcon.

A 168 óra beszámolója szerint November végén vadászbalesetet szenvedett Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke. A fideszes politikust Romániában sebesítették meg az arcán egy olyan vadászaton, amelyen magyarországi és határon túli magyar politikusok is részt vettek.A politikus beszámolója szerint nem gondatlanság okozta a vadászbalesetet, hanem gellert kaphatott a lövedék.

 Vadásznyelven: a puskából leadott lövés után gurulatot kapott a sörét

– állította a politikus, és hozzátette, hogy fagyos, téli időszakban ez gyakran előfordul.

Szerinte nem sikerült tisztázni, hogy ki adta le a balesetet okozó lövést. Az eset ugyanis egy fasorban történt, amikor a vadászat résztvevői madárra lőttek. Egyszerre több lövést is leadtak 30-40 méter távolságból, ezért nem lehetett megállapítani, honnan jött a lövedék.

A politikus kórházi ellátásra szorult, az arcán ki kellett metszeni a bőr alól a sörétet.

Ismeretes, hogy nemrégiben kavart nagy port Sebestyén Balázs népszerű rádióműsorában tett kijelentései, melyben a vadászok egy részét kritizálta a műsorvezető, felhívva a figyelmet, hogy sokan vannak, akik gondatlanul bánnak éles lőfegyverrel. A fiatal műsorvezető állításai nagy port kavartak a vadásztársadalomban, akik visszautasították a műsorvezető vádjait.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük