Török Zsolt igen nyíltan és keményen fogalmaz mikor a tegnapról beszél – S kimondja amit senki se mert


Komjáthi Imre és Török Zsolt - Fotó: FB
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Török Zsolt, volt szóvivő most se teketóriázik, kimondja amit gondol, meg amit sok százezren, millióan gondolunk, csak nem merünk…

Tízezres tömeg demonstrált, tüntetett tegnap a Fideszes rabszolga-törvény ellen. A kormány és az összes fideszes szégyene ez a jogszabály-tervezet, amit a nagyeszű Kósa fémkupak Lajos és tettestársa nyújtott be, Orbán két elhasználódott, lejáratódott csicskája. De lehetett volna bármelyik az ezer talpnyaló közül, akik százmilliókkal tömték már ki zsebeiket, pont a kifosztott munkások pénzéből.

Világos volt tehát a cél és kiválóan megszervezték a tüntetést Kordás Lászlóék, a szakszervezetek.
Nemzetközi támogatás is volt, több szakszervezeti konföderáció is képviseltette magát. Leglátványosabban néhány ágazati csapat jelent meg: a Vasasok, a Bányászok, a Húsosok, a Vegyészek és a Pedagógusok. Ott voltak a hallgatók is vagy 100-an egy csomóban és sokan a tömegben is.

Ahogyan több százan jöttek az MSZP tagjai, vezetői közül, páran a Momentumosok, több tucat DK-s, és néhány Párbeszédes, Jobbikos is.
A tüntetés véget ért és haza akarták küldeni az elégedetlen ezreket. Ekkor ugrott a színpadra Komjáthi Imre, aki szakszervezetis is, melós is, politikus is, s így a leghitelesebb közszereplők egyike. “Gyerünk a Kossuth térre! Az a miénk is!”
S ezrek indultak a rendőrsorfal felé hívó szavára.

A már ekkor is túlerőben lévő szép egyenruhás közeghez hamarosan erősítés is érkezett immár gyakorlóban, majd jött még 3-4 szakasz a Házból. A Komjáthi vezette tömeg végül áttörte a kordont és visszavonulásra késztette a teret indokolatlanul őrző rendőrök és “gyerekek” sorfalát. (2006-ban hetekig égett a város több pontja és napokig folyt a rendőrök vére, s százával tört az egyenruhások csontja. Most szinte csak test-test “küzdelem” volt. Mégis azt láttam, hogy a visszavonuló gyerekek rettegtek. Mi lett volna velük, ha a 2006-os fideszes csőcselék van ott és nem ez a békés munkás csapat? )
Itt “csak” Imre sérült meg és a rendőri vezetők gerince “tört” el, mert a magyar munkások milliói helyett a tolvaj miniszterelnök és pereputtya oldalára álltak. 

Ja, történt még valami: az “ellenzéki” LMP 30, azaz 30 fős kongresszusa főpolgármester-jelöltet, bohócot választott.


Értitek? Munkás tízezrek az utcán, az egyetlen országos hálózattal rendelkező ellenzéki erő, az MSZP alelnöke nekimegy a hatalomnak, a Jobbik felszívódott, az LMP meg 30 fős kongresszust játszik? 

De a lényeg, hogy a munkások, a szervezett dolgozók és a baloldal tegnap erőt mutatott.
Talán egymásra is talált.
Bár sokan sikerként, eufórikusan élték meg a Kossuth téri áttörést, de folytatni kell a harcot a nemzetáruló, a hazát kiárusító, a melósokat eláruló Fideszesek ellen, a magyarok érdekében, Magyarország érdekében! 
Minden szinten folytatni kell: a parlamentben, az utcákon, tereken, a fidesz irodák előtt, a félpályás útlezárásokon, a maradék sajtóban, a Facebookon, mindenhol! 
Igazunk van.
A magyar dolgozók érdekeit védjük és hogy maradjon még magyar e Hazában. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük