FRISSÍTVE! Kitört a botrány! – Rendőrök támadtak az MSZP alelnökére a Kossuth téren – Megindult a tömeg


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egy nép azt mondta elég volt!

Márait tudom csak idézni: Egy nép azt mondta elég volt!

Rendőrök rángatják, vegzálják az MSZP alelnökét, Komjáthi Imrét a Kossuth téren.Zúg a “Mocskos Fidesz”, az “Orbán takarodj”, a “Magyar rendőr velünk van!”…

De a rend őrei egyenlőre a nép ellen vannak 🙁

 

Fotó: Veres Viktor /Zoom/

 
Fotó: Komjáthi Imre közösségi oldala

 

Komjáthi Imre MSZP alelnököt leteperték a rendőrök a parlament előtt, pedig ő csak tartotta a szavát!!! Azt ígérte, hogy eleget tesz a szakszervezetek minden kérésének. A szakszervezetek pedig azt kérték, hogy a pártok legyenek bátrak, és mindent tegyenek meg a rabszolgatörvény megakadályozására. Imre ezek után felpattant a színpadra, és zászlót lengetve szólította fel a tömeget, hogy vegyék vissza a Kossuth teret.


Frissítve:

Közben a tüntetők áttörték a kordont, s egyre közelebb a Parlamenthez… Skandálják, hogy : “Álljatok mellénk.”, “Szolídaritást.”, “Mocskos Fidesz.”, “Diktátor!”

Az Orbán (maffia)kormány nem volt arra felkészülve, hogy ilyen sok ember az utcára vonul ma. Azt hitték,hogy csak 100-200 ember fog lézengeni a Kossuth tér környékén.  Először úgy tűnt, sikerül kiszorítani a tüntetőket az Alkotmány utca felé, de a rendőrség és a tüntetők egymásnak feszültek, s a rendőrség végül mégis alul maradt. A Parlament bejáratát már nem sikerült bevenni…

Az emberek lassan-lassan elfogynak a térről. A Kossuth tér környéke egyre inkább elcsendesedik. A szakszervezetek a demonstráció, és az ellenállás folytatását ígérik, hétfőtől országszerte félpályás útlezárásokkal kezdenek – ígérte Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke a szombati tüntetés színpadáról.

Forrás: 24.hu videó / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük