FRISSÍTVE! Kitört a botrány! – Rendőrök támadtak az MSZP alelnökére a Kossuth téren – Megindult a tömeg


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egy nép azt mondta elég volt!

Márait tudom csak idézni: Egy nép azt mondta elég volt!

Rendőrök rángatják, vegzálják az MSZP alelnökét, Komjáthi Imrét a Kossuth téren.

Zúg a “Mocskos Fidesz”, az “Orbán takarodj”, a “Magyar rendőr velünk van!”…

De a rend őrei egyenlőre a nép ellen vannak 🙁

 

Fotó: Veres Viktor /Zoom/


 

Fotó: Komjáthi Imre közösségi oldala

 

Komjáthi Imre MSZP alelnököt leteperték a rendőrök a parlament előtt, pedig ő csak tartotta a szavát!!! Azt ígérte, hogy eleget tesz a szakszervezetek minden kérésének. A szakszervezetek pedig azt kérték, hogy a pártok legyenek bátrak, és mindent tegyenek meg a rabszolgatörvény megakadályozására. Imre ezek után felpattant a színpadra, és zászlót lengetve szólította fel a tömeget, hogy vegyék vissza a Kossuth teret.

Frissítve:

Közben a tüntetők áttörték a kordont, s egyre közelebb a Parlamenthez… Skandálják, hogy : “Álljatok mellénk.”, “Szolídaritást.”, “Mocskos Fidesz.”, “Diktátor!”

Az Orbán (maffia)kormány nem volt arra felkészülve, hogy ilyen sok ember az utcára vonul ma. Azt hitték,hogy csak 100-200 ember fog lézengeni a Kossuth tér környékén.  Először úgy tűnt, sikerül kiszorítani a tüntetőket az Alkotmány utca felé, de a rendőrség és a tüntetők egymásnak feszültek, s a rendőrség végül mégis alul maradt. A Parlament bejáratát már nem sikerült bevenni…

Az emberek lassan-lassan elfogynak a térről. A Kossuth tér környéke egyre inkább elcsendesedik. A szakszervezetek a demonstráció, és az ellenállás folytatását ígérik, hétfőtől országszerte félpályás útlezárásokkal kezdenek – ígérte Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke a szombati tüntetés színpadáról.

Forrás: 24.hu videó / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük