Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy nép azt mondta elég volt!

Márait tudom csak idézni: Egy nép azt mondta elég volt!

Rendőrök rángatják, vegzálják az MSZP alelnökét, Komjáthi Imrét a Kossuth téren.

Zúg a “Mocskos Fidesz”, az “Orbán takarodj”, a “Magyar rendőr velünk van!”…

De a rend őrei egyenlőre a nép ellen vannak 🙁

 

Fotó: Veres Viktor /Zoom/

 

Fotó: Komjáthi Imre közösségi oldala

 

Komjáthi Imre MSZP alelnököt leteperték a rendőrök a parlament előtt, pedig ő csak tartotta a szavát!!! Azt ígérte, hogy eleget tesz a szakszervezetek minden kérésének. A szakszervezetek pedig azt kérték, hogy a pártok legyenek bátrak, és mindent tegyenek meg a rabszolgatörvény megakadályozására. Imre ezek után felpattant a színpadra, és zászlót lengetve szólította fel a tömeget, hogy vegyék vissza a Kossuth teret.

Frissítve:

Közben a tüntetők áttörték a kordont, s egyre közelebb a Parlamenthez… Skandálják, hogy : “Álljatok mellénk.”, “Szolídaritást.”, “Mocskos Fidesz.”, “Diktátor!”

Az Orbán (maffia)kormány nem volt arra felkészülve, hogy ilyen sok ember az utcára vonul ma. Azt hitték,hogy csak 100-200 ember fog lézengeni a Kossuth tér környékén.  Először úgy tűnt, sikerül kiszorítani a tüntetőket az Alkotmány utca felé, de a rendőrség és a tüntetők egymásnak feszültek, s a rendőrség végül mégis alul maradt. A Parlament bejáratát már nem sikerült bevenni…

Az emberek lassan-lassan elfogynak a térről. A Kossuth tér környéke egyre inkább elcsendesedik. A szakszervezetek a demonstráció, és az ellenállás folytatását ígérik, hétfőtől országszerte félpályás útlezárásokkal kezdenek – ígérte Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke a szombati tüntetés színpadáról.

Forrás: 24.hu videó / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: