Friss: Lehet hogy Orbán visszalép? – Ennyire rettegne a Kossuth térre várható hatalmas tömegektől?


Tüntetés, demonstráció - A fotó illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vagy Orbán retteg, mivel elképesztően nagy számú tüntető várható a Kossuth térre ma,…

…vagy  teljes a káosz Budapesten… Senki nem tud semmit, de még az is lehet, hogy a kormány meghátrált…

Erre utalhat a BKK körülbelül nem sokkal ezelőtt kiadott közleménye:

“Demonstráció miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani 2018. december 8-án, szombaton 10 és 13 óra között a Jászai Mari térnél és a Szent István körút–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalon.”

A rendezvényen résztvevői 10 és 11 óra között a Jászai Mari téren gyülekeznek, majd várhatóan 11 órától a Jászai Mari tér–Szent István körút–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalon a Kossuth Lajos téri torkolatánál felállított színpadhoz vonulnak. A rendezvény tervezetten 12 és 13 óra között tart.


Ezek alapján Orbánék vagy még sem zárják el a Kossuth teret a tüntetők elől, vagy a BKK-nál valaki nagyon összevissza beszél…

Forrás: VárosiKurír / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük