A pofátlanság netovábbja – Orbán nagyon durván beüzent a mai tüntetőknek – Ezzel túlfeszíti a húrt?


2018. március 15. Diáktüntetés az oktatásért, az Opera előtt. Fotó: Draskovics Ádám KÉPÜNK jelen esetben illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ennyire fél Orbán? Ez több volt mint durva üzenet…

Orbán lezáratja mára a Kossuth tér környékét. Napok óta szerveződik a budapesti tüntetés a rabszolgatörvény ellen, amelyet a Magyar Szakszervezeti Szövetség hirdetett meg szombatra.

A zoom.hu vette észre, hogy közben a rendőrség elrendelte a Kossuth tér és az azt északi oldalról határoló utcák lezárását, szombaton reggel 6:00 és délután 14:30 között a lengyel parlament alsóházi elnökének, Marek Kuchcinski látogatása miatt.

A rendőrség azzal indokolja a döntését, hogy Kuchcinski nemzetközileg védett személy, akinek biztonságát a hatóságoknak kötelessége szavatolni.

Kedves rendfenntartó erők! Talán ideje lenne a nép oldalára állni, nemde? Ha megdől a rezsim, nektek ugyan úgy lesz munkátok. Nem kell a Katonai Ügyészségtől fosni.

Forrás: Nyugatifény / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük