Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A búcsúszentlászlói humorista, akit valljuk be igencsak kedvelünk,  már sok-sok alkalommal tette teljesen nevetségessé a narancs hatalmat.

Viszont egy jó ideig sajnos nem fogja. Nem lesznek fellépések, sem pedig újabb Bödőcs videók egy jó ideig… Bödőcs Tibor fellépéseire jegyet szerezni sosem volt könnyű feladat, ahogy egy kommentelője is írja: “Könnyebb a magyar egészségügyben bármilyen vizsgálatra bejutni, mint egy Bödőcs estre.”

A humorista úgymond alkotói magányba vonul egy időre, erről írt legújabb bejegyzésében a közösségi oldalán:

Kedves Közönség,

az elmúlt két évben, Önöknek hála, több mint száz városban, közel három százszor adhattam elő Nincs idő gólörömre című opuszomat. Köszönöm!! Az estet Zalaegerszegen rögzítettük, a Comedy Centralon lesz látható jövő tavasszal.

Közben eszembe jutott egy könyv, amit meg szeretnék írni. Ehhez viszont szüneteltetnem kell a turnézást, mert ezt nem lehet az ekhós szekér tetején ülve véghez vinni. Szóval januártól, egy ideig, nem lépek fel, de nem költözöm Bécsbe, nem vonulok vissza, nem vett meg a Lőrinc. A könyvírás mellett majd egy új esthez is igyekszem élményeket gyűjteni, nem fogok pihenni.

Az örökkévalósághoz képest hamarosan találkozunk, remélem, már 2019 második felében, ha a múzsák is úgy akarják.

Ahogy a költő mondja: Boldog karácsonyt!!

Bödőcs Tibor

 

Jó pihenést és feltöltődést kívánunk a művész úrnak! Ahogy Hofi is megmondta, “kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek.”

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: