Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenet és gyász. Tényleg felfoghatatlan, mindenki gyászol…Hirt Ferenc magyar vállalkozó, politikus. Autókereskedelemmel foglalkozott. 1988-ban autóbalesetet szenvedett, aminek következtében kerekesszékbe kényszerült. 2006-ban a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség jelöltjeként országgyűlési képviselővé választották.

Most le kell írni a leírhatatlant, megfogalmazni a megfogalmazhatatlant. Azt hittük annál is erősebb. Azt hittük, aki annyi mindent kibír életében, azt senki és semmi nem győzheti le. Tévedtünk. Olyan örökséget hagy ránk, amelyet egyetlen más politikus sem tudna. Kevesebb lesz eztán Tamási, kevesebb lesz az ország háza és kevesebb lesz egész Magyarország – közölték a hírt péntek délelőtt a politikus Facebook-oldalán.

A politikus néhány napja, a fogyatékossággal élők világnapján tett közzé egy személyesebb bejegyzést magáról:

„Úgy tartja a mondás, hogy ha elesel, állj fel, porold le magad és menj tovább. Sajnos van olyan, mikor az ember elesik és nem tud többé felállni. Egy székhez láncolva kell leélnie az életét. Ezzel megváltozik addigi élete, megváltozik körülötte minden. Olyan hétköznapi akadályokkal találja szembe magát, melyekről soha fel sem merült, hogy gondot jelenthetnek. Az embernek egy része azonban győztesen kerül ki a szörnyű helyzetből. Az ember lelke olyan erőre kap, mint azelőtt soha. Túllendít a megmagyarázhatatlanon és fékezhetetlenül cselekvésre buzdít. Tudja az ember, hogy saját magáért nem sokat tehet, a szeretteire, az orvosaira van bízva, így hát mások szolgálatának szenteli az életét. Apaként, közösségi emberként, ha pedig az élet úgy hozza, politikusként. Én, amíg tehetem, szolgálok. Minél nagyobb kihívások elé állít a sors, annál nagyobb elszántsággal” – írta Hirt Ferenc december 3-án.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: