A szocik egyetlen egy kérdéssel kiütötték a ringből Deák Bárdost, a Fidesz verő emberét


Deák Bárdos Mihály, Orbán Viktor
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A miskolci önkormányzat fideszes képviselője a garázdaság miatt címlapra került Deák Bárdos Mihály… Nem ez az első: rugdosott már nyugdíjast, uszított harci kutyát emberekre. Ezek szerint a Orbánéknak ez simán belefér.

Egy kérdés a Fideszhez: a képviselőséghez elég, ha kutyát uszít a jelölt a nyugdíjasokra, vagy embereket is meg kell hozzá verni?

A kérdés azért jogos, mert az elmúlt napokban garázdaság miatt újra címlapokra került Deák Bárdos Mihály, aki ha éppen nem kedvenc elfoglaltságának hódol, azaz embereket ver, akkor a Fidesz miskolci önkormányzati képviselője.
A képviselő úr rugdosott már nyugdíjast, uszított már harci kutyát emberekre, s most egy szállodában verte meg a neki nem tetsző állampolgárt.

Orbán úr, Kriza úr! Alapkövetelmény önöknél a garázdaság vagy csak önként választott szabadidős tevékenység?

Felszólítjuk a Fideszt, hogy azonnal mondassa le az állampolgárok testi épségére veszélyes verőemberét, Deák Bárdos Mihályt.

MSZP

Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok magyar birkózó. Egészen halkan kérdem, méltó viselkedés ez egy sportemberhez? Leginkább példát kéne mutatni a fiataloknak. Nem? S ez az ember anno 2001-ben Az év magyar sportolója szavazás, 3. helyezettje volt… Szégyen.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük