A szocik egyetlen egy kérdéssel kiütötték a ringből Deák Bárdost, a Fidesz verő emberét


Deák Bárdos Mihály, Orbán Viktor
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A miskolci önkormányzat fideszes képviselője a garázdaság miatt címlapra került Deák Bárdos Mihály… Nem ez az első: rugdosott már nyugdíjast, uszított harci kutyát emberekre. Ezek szerint a Orbánéknak ez simán belefér.

Egy kérdés a Fideszhez: a képviselőséghez elég, ha kutyát uszít a jelölt a nyugdíjasokra, vagy embereket is meg kell hozzá verni?

A kérdés azért jogos, mert az elmúlt napokban garázdaság miatt újra címlapokra került Deák Bárdos Mihály, aki ha éppen nem kedvenc elfoglaltságának hódol, azaz embereket ver, akkor a Fidesz miskolci önkormányzati képviselője.
A képviselő úr rugdosott már nyugdíjast, uszított már harci kutyát emberekre, s most egy szállodában verte meg a neki nem tetsző állampolgárt.

Orbán úr, Kriza úr! Alapkövetelmény önöknél a garázdaság vagy csak önként választott szabadidős tevékenység?

Felszólítjuk a Fideszt, hogy azonnal mondassa le az állampolgárok testi épségére veszélyes verőemberét, Deák Bárdos Mihályt.

MSZP

Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok magyar birkózó. Egészen halkan kérdem, méltó viselkedés ez egy sportemberhez? Leginkább példát kéne mutatni a fiataloknak. Nem? S ez az ember anno 2001-ben Az év magyar sportolója szavazás, 3. helyezettje volt… Szégyen.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük