Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jó hírnév és emberi méltóság megsértése miatt indított pert Terry Black és mások ellen a Jobbik egykori elnöke.
Terry Black az év elején, az áprilisi választások előtt a Fidesz-közeli médiában azzal turnézott, hogy Vona Gábor melegpartikon vett részt. Az előadóművészt (többek között) a Jobbik korábbi elnöke jó hírnév és emberi méltóság megsértése miatt feljelentette, az alperesek között volt az Origo, a Pesti Srácok, a Ripost, a Lokál és a TV2 is.

Vona a pert elsőfokon megnyerte, az Indexnek pedig most azt nyilatkozta, nem az fájt neki, hogy Terry homoszexuálisnak nevezte őt, mert ha az lenne, akkor felvállalná, az bántotta, hogy hazugsággal sározták be. Nem csak Terry Black, de egy másik művész, Amanda Elstak is hazudott Vonával kapcsolatban.

Az alperesnek nem csak bocsánatot kell kérniük a Jobbik korábbi elnökétől, de fizetniük is kell. A bíróság mindegyik alperesre külön-külön szabott ki bírságot, összesen több mint 6 millió forintot fizetnek majd Vonának, írja az Index.

Ebben az a bájos, hogy a Fidesznek mindösszesen 6 milliójába került egy ember lejáratása a választás megnyerése érdekében, ez aprópénz. Oké, most itt egy ítélet, Vonának van igaza, kap 6 milliót, és? Változtat ez valamin a választás eredményén fél évvel ápr. 8. után? Egyáltalán hány emberhez fog eljutni ez a hír? Milyen egyszerű ez, hazugságokkal lekaraktergyilkoljuk az ellenzéket, mire a bíróság eljut oda, hogy kimondja, hogy hazudtunk és megbüntet minket, már régen túl vagyunk a választáson.

Forrás:  24.hu / HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: