Ujhelyi úgy lealázta a rezsibiztos Németh Szilárdot, hogy azt tanítani kellene – alázott a szoci politikus


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Na jó tegyük hozzá, nem túl nagy intellektuális kihívás leiskolázni Németh Szilárdot, azonban mégis példaértékű, ahogyan helyretette Ujhelyi a rezsibiztost.

Az egyetem géniusza, Németh Szilárd a Fidesz ökle. Néha érthetetlennek tűnik, hogy mi az istenért tartják ezt az embert ennyire magas polcon a kormánypártoknál, azonban nekem van erre egy válaszom. Németh Szilárd a Fidesz lelke. Mert a párt kollektívájának a lelke olyan mint Németh. Hőbörgős, há-má-mér-ne vitakultúrájú népnemzeti böllér-öltönybe feszítő…. fokozhatnám a jelzőket, de na, ismerjük a nemzeti kincsünket.

Most Szilárd épp egy találó propagandaképet osztott meg facebook oldalán, ahol arról beszél – a maga módján – hogy Brüsszel ugyanaz, mint annak idején Moszkva. Sőt továbbmegy egyenesen arról beszél, hogy Brüsszel a régi Moszkva. Most nyilván földrajzi fejtegetésekbe nem kívánok belemenni, de sem politikailag sem földrajzilag nem találta fején a szöget.

De azért Soros György fényképe nem hiányozhat bejegyzéséből.

Egy ismerősöm, aki nem járatos a politikában kérdezte tőlem, hogy “mondd csak, azt az öreg bácsit miért reklámozzák folyamatosan? Valami öreg Fideszes?” Na de lépjünk tovább, ugyanis Ujhelyi István az MSZP brüsszeli képviselője meglehetősen találó hozzászólást tett Németh fényképéhez.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük