Nem fogod elhinni, mit mond a Kisgazdapárt CEU ügyben – igen még léteznek!


Péter üzeni kampány | Az FKGP korábbi kampánya
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Torgyán József pártja él és virul. Igaz már nincsenek közéletet formáló pozícióban, azonban, mint ahogy Torgyán doktor is mondta, a történelem minden pillanatában érdemes vigyázó szemeinket az FKGP-re vetni.

A Független Kisgazdapárt határozottan elutasítja azt, hogy egyetemeket, oktatási intézményeket országunkban ellehetetlenítsenek, távozásra kényszerítsenek akkor, ha az intézmény egyébként nem sért semmilyen jogállami, és az EU-ban elfogadott jogi normát.
Azért kell a kérdésben pontosan fogalmazni, mert ebben a közleményben nem arról teszünk említést, hogy a CEU egyetem álláspontjával a kérdésben egyetértenénk, jóllehet azzal szembeni álláspontot sem fogalmazunk meg. – írja közleményében az FKGP.

Sokan „Soros-Egyetem” néven emlegetik az intézményt, és emlékeztetnek, például 1994-ben már a cseh kormány is kidobta onnan az egyetemet, tehát amit most a Fidesz-Kdnp kormány lépni szándékozik, az nem egyedi eset.

Jól jellemzi az ügy jelentőségét, hogy az USA itteni nagykövete személyesen tárgyal a CEU érdekében, a kormány meg nem hogy nem törődik velük, de még kérése ellenére a nagykövetet sem fogadja Orbán. Ez a magyar emberek érdeke, benne a ma még nagy Fidesz-tábor érdeke, hogy ilyen durván és agresszívan viselkedjünk az USA-val szemben ?

Sajnos ma már olyan mély szintre süllyedtünk az aktuál-politikában, hogy nincs más lehetőség, a felelős ellenzéknek, így nekünk is, határozottan figyelmeztetni kell a Fideszt, az országnak nagyon sokat árt, az országnak nagyon nem érdeke az, ha a szövetségi rendszerünk, a szövetségi rendszerünk legerősebb, meghatározó országával, az Egyesült Államok kormányával és annak szándékával ilyen módon szembemennek.

A Fidesz-szavazóknak, a Fidesz-tábornak erősen ajánlott végiggondolni az elmúlt 3 évtized történéseit, mi azt mondjuk rosszul teszi, aki ezt figyelmen kívül hagyja.A Független Kisgazdapárt 100 éves fennállása alatt soha nem változott, nem ingott, nem lavírozott a politikai palettán, mindig ugyanott állt és áll ma is, a polgári jobbközép oldalon, az Isten Haza Család jelmondat által kijelölt posztján.
A Fidesz ezzel szemben a Szabaddemokraták ifjúsági szervezeteként jött létre, nehezen követhető liberális irányzattal, majd lehetőséget érezve átlavírozott ide a jobbközép oldalra.

Hiteles ez ?

A Fidesz egy olyan országot, országunkat kormányozza, mely az Euroatlanti szövetség része. Legalábbis annak kellene lennie. Ehhez képest a Fidesz-kormány miniszterelnöke nem fogadja az USA nagykövetét, mikor az a CEU egyetem ügyében találkozót kér. Az amerikai meghatározó sajtóban nagyon erős kritikákat kap az Orbán kormány, orosz befolyással, az oroszok irányában való titkos paktumozással vádolják Orbánt. A kritikák ráadásul egyre gyakoribbak és erősödnek. Ez úgyszintén a hitelesség kérdését veti fel.

Nem marad más, ismételten a Fidesz-szavazókat, a Fidesz-tábort kell megszólítani, és a fentiek alapján tudatosítani, a pártjukkal szemben nagyon komoly hitelességi problémák vannak.

A probléma halmaz, amelybe a Fidesz-kormány mára belelavírozta az országot, tehát láthatóan CEU ügyén jóval túlmutat.

Bort Búzát Békességet !


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük