Péter üzeni kampány | Az FKGP korábbi kampánya
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Torgyán József pártja él és virul. Igaz már nincsenek közéletet formáló pozícióban, azonban, mint ahogy Torgyán doktor is mondta, a történelem minden pillanatában érdemes vigyázó szemeinket az FKGP-re vetni.

A Független Kisgazdapárt határozottan elutasítja azt, hogy egyetemeket, oktatási intézményeket országunkban ellehetetlenítsenek, távozásra kényszerítsenek akkor, ha az intézmény egyébként nem sért semmilyen jogállami, és az EU-ban elfogadott jogi normát.
Azért kell a kérdésben pontosan fogalmazni, mert ebben a közleményben nem arról teszünk említést, hogy a CEU egyetem álláspontjával a kérdésben egyetértenénk, jóllehet azzal szembeni álláspontot sem fogalmazunk meg. – írja közleményében az FKGP.

Sokan „Soros-Egyetem” néven emlegetik az intézményt, és emlékeztetnek, például 1994-ben már a cseh kormány is kidobta onnan az egyetemet, tehát amit most a Fidesz-Kdnp kormány lépni szándékozik, az nem egyedi eset.

Jól jellemzi az ügy jelentőségét, hogy az USA itteni nagykövete személyesen tárgyal a CEU érdekében, a kormány meg nem hogy nem törődik velük, de még kérése ellenére a nagykövetet sem fogadja Orbán. Ez a magyar emberek érdeke, benne a ma még nagy Fidesz-tábor érdeke, hogy ilyen durván és agresszívan viselkedjünk az USA-val szemben ?

Sajnos ma már olyan mély szintre süllyedtünk az aktuál-politikában, hogy nincs más lehetőség, a felelős ellenzéknek, így nekünk is, határozottan figyelmeztetni kell a Fideszt, az országnak nagyon sokat árt, az országnak nagyon nem érdeke az, ha a szövetségi rendszerünk, a szövetségi rendszerünk legerősebb, meghatározó országával, az Egyesült Államok kormányával és annak szándékával ilyen módon szembemennek.

A Fidesz-szavazóknak, a Fidesz-tábornak erősen ajánlott végiggondolni az elmúlt 3 évtized történéseit, mi azt mondjuk rosszul teszi, aki ezt figyelmen kívül hagyja.

A Független Kisgazdapárt 100 éves fennállása alatt soha nem változott, nem ingott, nem lavírozott a politikai palettán, mindig ugyanott állt és áll ma is, a polgári jobbközép oldalon, az Isten Haza Család jelmondat által kijelölt posztján.
A Fidesz ezzel szemben a Szabaddemokraták ifjúsági szervezeteként jött létre, nehezen követhető liberális irányzattal, majd lehetőséget érezve átlavírozott ide a jobbközép oldalra.

Hiteles ez ?

A Fidesz egy olyan országot, országunkat kormányozza, mely az Euroatlanti szövetség része. Legalábbis annak kellene lennie. Ehhez képest a Fidesz-kormány miniszterelnöke nem fogadja az USA nagykövetét, mikor az a CEU egyetem ügyében találkozót kér. Az amerikai meghatározó sajtóban nagyon erős kritikákat kap az Orbán kormány, orosz befolyással, az oroszok irányában való titkos paktumozással vádolják Orbánt. A kritikák ráadásul egyre gyakoribbak és erősödnek. Ez úgyszintén a hitelesség kérdését veti fel.

Nem marad más, ismételten a Fidesz-szavazókat, a Fidesz-tábort kell megszólítani, és a fentiek alapján tudatosítani, a pártjukkal szemben nagyon komoly hitelességi problémák vannak.

A probléma halmaz, amelybe a Fidesz-kormány mára belelavírozta az országot, tehát láthatóan CEU ügyén jóval túlmutat.

Bort Búzát Békességet !


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: