Bangóné Borbély Ildikó MSZP
Megosztom másokkal is:
  •  

Sok videó terjed a neten, de ennyire meghatóan őszinte alkotással régen találkoztam. Alapvetően nem csak azért mutatjuk be a videót, mert meghatóan szép alkotás, hanem mert olyan társadalmi üzenettel rendelkezik, amelyet mindenkinek meg kellene hallania.

A nők ellen elkövetett erőszak mindig sokkoló, azonban ez a videó nem áldozatokat mutogat, hanem kísérletet tesz arra, hogy bemutassa, hogyan juthat bárki az áldozatok sorsára. És persze arra, hogy van-e felelőssége a felnőtt társadalomnak arra nézve, hogy mit is tűr meg a környezetében.

A videót egyébként látta az MSZP parlamenti képviselőnője Bangóné Borbély Ildikó is. A képviselő asszony éles odaszólásairól ismert a magyar országgyűlésben, most azonban megjelent az érzékeny oldala is. Mint közösségi oldalán fogalmaz:

Soha nem nézek reggel videókat! Valamiért ezt megnyítottam! Végig sírtam! Talán mert én is lánynak születtem, és van két fantasztikus lányom, és egy fiam!

Mindenki számára ajánlom a videó megtekintését. Arra kérem olvasóinkat, hogy amennyiben egyet értenek annak üzenetével osszák meg ismerőseikkel is:


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --