Mutatjuk a videót, amitől Bangóné elbőgte magát – eddig tízezrek osztották meg


Bangóné Borbély Ildikó MSZP
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Sok videó terjed a neten, de ennyire meghatóan őszinte alkotással régen találkoztam. Alapvetően nem csak azért mutatjuk be a videót, mert meghatóan szép alkotás, hanem mert olyan társadalmi üzenettel rendelkezik, amelyet mindenkinek meg kellene hallania.

A nők ellen elkövetett erőszak mindig sokkoló, azonban ez a videó nem áldozatokat mutogat, hanem kísérletet tesz arra, hogy bemutassa, hogyan juthat bárki az áldozatok sorsára. És persze arra, hogy van-e felelőssége a felnőtt társadalomnak arra nézve, hogy mit is tűr meg a környezetében.

A videót egyébként látta az MSZP parlamenti képviselőnője Bangóné Borbély Ildikó is. A képviselő asszony éles odaszólásairól ismert a magyar országgyűlésben, most azonban megjelent az érzékeny oldala is. Mint közösségi oldalán fogalmaz:

Soha nem nézek reggel videókat! Valamiért ezt megnyítottam! Végig sírtam! Talán mert én is lánynak születtem, és van két fantasztikus lányom, és egy fiam!

Mindenki számára ajánlom a videó megtekintését. Arra kérem olvasóinkat, hogy amennyiben egyet értenek annak üzenetével osszák meg ismerőseikkel is:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük