Mutatjuk a videót, amitől Bangóné elbőgte magát – eddig tízezrek osztották meg


Bangóné Borbély Ildikó MSZP
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sok videó terjed a neten, de ennyire meghatóan őszinte alkotással régen találkoztam. Alapvetően nem csak azért mutatjuk be a videót, mert meghatóan szép alkotás, hanem mert olyan társadalmi üzenettel rendelkezik, amelyet mindenkinek meg kellene hallania.

A nők ellen elkövetett erőszak mindig sokkoló, azonban ez a videó nem áldozatokat mutogat, hanem kísérletet tesz arra, hogy bemutassa, hogyan juthat bárki az áldozatok sorsára. És persze arra, hogy van-e felelőssége a felnőtt társadalomnak arra nézve, hogy mit is tűr meg a környezetében.

A videót egyébként látta az MSZP parlamenti képviselőnője Bangóné Borbély Ildikó is. A képviselő asszony éles odaszólásairól ismert a magyar országgyűlésben, most azonban megjelent az érzékeny oldala is. Mint közösségi oldalán fogalmaz:

Soha nem nézek reggel videókat! Valamiért ezt megnyítottam! Végig sírtam! Talán mert én is lánynak születtem, és van két fantasztikus lányom, és egy fiam!

Mindenki számára ajánlom a videó megtekintését. Arra kérem olvasóinkat, hogy amennyiben egyet értenek annak üzenetével osszák meg ismerőseikkel is:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük