Horváth Csaba leárulózta Tarlós Istvánt – Ön szerint jogosan?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Horváth Csaba az MSZP fővárosi frakciójának vezetője keményen közleményben támadta ma a főpolgármestert.

Mint fogalmaz: Ha Tarlós nem áll ki a CEU-ért, elárulja Budapestet!A CEU elkergetésével az Orbán-kormány és a Fidesz Budapest szellemi életét tette szegényebbé. Tarlós István hallgat.
A világszínvonalú oktatást biztosító CEU kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy Budapest az elmúlt évtizedekben Közép-Európa szellemi központjává vált – ezt teszi most tönkre a Fidesz.

Ez beleillik abba a folyamatba, amely során az utóbbi években a továbbtanulni szándékozó fiatalok nagy részét kizárták a felsőoktatásból.

Megdöbbentő, hogy Tarlós István szó nélkül hagyja, hogy a kormány ellehetetlenítse és elüldözze Budapestről a főváros, sőt Magyarország egyik legfontosabb szellemi műhelyét. Tarlós ezúttal is azt bizonyítja, hogy nem Budapest érdekeit képviseli, csak Orbán Viktor és a Fidesz elvárásainak akar maradéktalanul megfelelni.

A régióban és Európában éles és soktényezős verseny zajlik a nagyvárosok között. Noha 2010 óta ebben a versenyben Budapest folyamatosan leszakadozik Bécs, Prága és Pozsony mögött, a CEU budapesti működése némi helyzeti előnyhöz juttatta a magyar fővárost.

Ezt az előnyt a kormány most tálcán nyújtja legfontosabb versenytársunknak, Bécsnek. A CEU költözésével Budapest behozhatatlan hátrányra tehet szert. Ha Tarlós István ezúttal sem áll ki Budapest érdekeiért a kormánnyal szemben, akkor a főpolgármester ebben a versenyben Bécset segíti – ezt pedig árulásnak hívják.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük