Börtönnel fenyegette meg a legfőbb ügyészt Szabó Tímea a parlamentben – felmosta Polttal a padlót


Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A mai napon tartották a legfőbb ügyész parlamenti meghallgatását a parlamentben.

Mindezen az ülésen vett részt Szabó Tímea a Párbeszéd harcos amazonja, aki annak rendje s módja szerint keményen nekiment a legfőbb ügyésznek. Mint bejegyzésében írja a politikusnő:

Most zajlik Polt Péter éves parlamenti bizottsági meghallgatása. Főügyész úr már az elején “megnevettetett”, amikor azt mondta, hogy az “ügyészség iránti bizalmat mutatja…”.

Akkora a bizalom pl., hogy 4(!) percünk van kérdezni tőle egy éves meghallgatáson.

Igyekszem majd gyorsan beszélni.

Egyébként az Orbán Viktor haverja által vezetett ügyészség olyan kiválóan végzi a munkájat, hogy a nemzetközi korrupciós rangsorban Magyarország tavaly 9 helyet csúszott hátra a 66. helyre!Az Unióban utolsó előtti helyen állunk. Tényleg szép munka, főügyész úr!

Nem baj, előbb-utóbb mindenkit utolér a börtön. Önt is.

Polt Péter nekem adott válaszában kiderült, hogy csak az orvosi hálapénz korrupció, a gazdasági bűncselekmeny nem! Szerinte én ezt az egész kérdést félreértelmezem. A mexikói drogkartellnek történt illegális fegyvereladást pedig, amikor az itthon elfogott orosz fegyvercsmepészeket nem az USA-nak, hanem az oroszoknak adták ki a magyar hatósagok, Polt “nem tudta beazonosítani”.

Akkor sem derengett neki, amikor részleteztem, hogy a TEK is részt vett a “perszeusz” elnevezésű műveletben, amikor elfogták a fegyvercsempészeket. Igaz, hogy a híradók két hete erről szólnak, de úgy látszik, legfőbb ügyész úr nem követi az országban zajló eseményeket. 15 másodpercet kaptam a reagálásra, az eszem megáll ezen!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük