Börtönnel fenyegette meg a legfőbb ügyészt Szabó Tímea a parlamentben – felmosta Polttal a padlót


Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A mai napon tartották a legfőbb ügyész parlamenti meghallgatását a parlamentben.

Mindezen az ülésen vett részt Szabó Tímea a Párbeszéd harcos amazonja, aki annak rendje s módja szerint keményen nekiment a legfőbb ügyésznek. Mint bejegyzésében írja a politikusnő:Most zajlik Polt Péter éves parlamenti bizottsági meghallgatása. Főügyész úr már az elején “megnevettetett”, amikor azt mondta, hogy az “ügyészség iránti bizalmat mutatja…”.

Akkora a bizalom pl., hogy 4(!) percünk van kérdezni tőle egy éves meghallgatáson.

Igyekszem majd gyorsan beszélni.

Egyébként az Orbán Viktor haverja által vezetett ügyészség olyan kiválóan végzi a munkájat, hogy a nemzetközi korrupciós rangsorban Magyarország tavaly 9 helyet csúszott hátra a 66. helyre!

Az Unióban utolsó előtti helyen állunk. Tényleg szép munka, főügyész úr!
Nem baj, előbb-utóbb mindenkit utolér a börtön. Önt is.

Polt Péter nekem adott válaszában kiderült, hogy csak az orvosi hálapénz korrupció, a gazdasági bűncselekmeny nem! Szerinte én ezt az egész kérdést félreértelmezem. A mexikói drogkartellnek történt illegális fegyvereladást pedig, amikor az itthon elfogott orosz fegyvercsmepészeket nem az USA-nak, hanem az oroszoknak adták ki a magyar hatósagok, Polt “nem tudta beazonosítani”.

Akkor sem derengett neki, amikor részleteztem, hogy a TEK is részt vett a “perszeusz” elnevezésű műveletben, amikor elfogták a fegyvercsempészeket. Igaz, hogy a híradók két hete erről szólnak, de úgy látszik, legfőbb ügyész úr nem követi az országban zajló eseményeket. 15 másodpercet kaptam a reagálásra, az eszem megáll ezen!Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük