Az ifjúszocik elnöke parádés módon mosta fel a padlót Orbánékkal – Ön egyetért az állításával?


Torzsa Sándor, Societas elnök
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Igen karcosan tudnak fogalmazni az MSZP-s fiatalok, de valljuk be őszintén, ezt is várjuk tőlük!

Torzsa Sándor a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke – mely szervezet az MSZP ifjúsági szervezete –  közösségi oldalán állt bele Orbán Viktorba és annak politikájába, ami azt eredményezte, hogy egy megjelent kutatás szerint 1,2 millióan tervezik elhagyni hazánkat, akiknek a fele 30 év alatti fiatal. Egy újabb felmérés szerint pedig ugyanennyi fiatalnak okoz nehézséget a megélhetés egyik hónapról a másikra Magyarországon.

Arról nem is beszélve, hogy pártunknak és kormányunknak hála egy újabb csapás is éri a hazai fiatalokat, még egy kapu bezárult előttük, azzal, hogy a CEU eldöntötte, Bécsbe fog költözni.

Torzsa a rá jellemző egyszerűséggel és karcos iróniával reagált minderre a helyzetre:

Igazából a CEU odaköltözött, ahova a magyar fiatalok is mentek Orbán alatt: Bécsbe

Azért mégis tragikus, hogy ide jutott az országunk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük