Karácsonyi karitatív akciót indít az MSZP – Segíteni jó. Gyere segíts Te is (videó a cikkben)


tartós élelmiszer - Fotó: Promenad.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A rászoruló millióknak támogatásra lenne szükségük, nem arra, hogy ellenséget csináljanak belőlük. Az MSZP ezért nekik segít. 

Az MSZP idén is elindítja országos karitatív akcióját, amelynek során az adventi időszakban tartós élelmiszereket, játékokat és tisztítószereket gyűjtenek nehéz sorsú embereknek – jelentették be az ellenzéki párt országgyűlési képviselői szombaton sajtótájékoztatón.

Gurmai Zita a Kossuth téren felállított karácsonyfa előtt újságíróknak azt mondta, hogy az ételosztás és a szegények segítése a hatalommal való szembenállás jelképe lett ma Magyarországon, mert a Fidesz gyűlöli a gyengéket, a nincsteleneket és a rászorulókat, ugyanis ők azt mutatják meg, hogy a kormánypárt hazudik.Az MSZP nőtagozatának elnöke szerint egy ilyen országban mindennél jobban szükség van a segítségre, az emberségre és a szolidaritásra, ezért – mondta – az MSZP nőtagozata idén is megszervezi hagyományos, országos karitatív akcióját.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányának elnöke elmondta: az MSZP tavaly karácsony előtt egy tonna tartós élelmiszert tudott szétosztani a rászorulók között, idén pedig ezt szeretnék megduplázni. Hozzátette: az akcióval kapcsolatos információk a www.mszp.hu/segitunk oldalon megtalálhatók.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük