Vaskos dokumentumokat hozott nyilvánosságra Ujhelyi – Orbánék nagyon nem lesznek boldogok


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ujhelyi István az MSZP európai parlamenti képviselője nyilvánosságra hozta azokat a dokumentumokat, melyeket a valóságban rejtegetne a Fidesz.

A Szocialisták EP képviselője facebook oldalán jelentette meg azokat a jegyzőkönyveket, melyek ismét bizonyítják, milyen fából faragták a Fideszeseket, hogy milyen emberek és mennyit is érnek valójában.Mint ahogyan a politikus fogalmaz: Csak hogy ne legyen megint fideszes sunnyogás.

Íme a szavazólista a macedón jogállamiságról szóló határozati javaslattal kapcsolatban. A jegyzőkönyv első részletén látszik, hogy kik szavazták le a Gruevszki-botrány miatt belekerült módosítót.

A másodikon pedig hogy kik szavaztak végül a teljes szöveg elfogadása ellen…

Csupa ismerős fideszes név. Nekik fontosabb volt Orbán sötét barátsága egy korrupt elítélttel, mint Magyarország tisztessége. Így állunk.
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük