Vaskos dokumentumokat hozott nyilvánosságra Ujhelyi – Orbánék nagyon nem lesznek boldogok


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ujhelyi István az MSZP európai parlamenti képviselője nyilvánosságra hozta azokat a dokumentumokat, melyeket a valóságban rejtegetne a Fidesz.

A Szocialisták EP képviselője facebook oldalán jelentette meg azokat a jegyzőkönyveket, melyek ismét bizonyítják, milyen fából faragták a Fideszeseket, hogy milyen emberek és mennyit is érnek valójában.

Mint ahogyan a politikus fogalmaz: Csak hogy ne legyen megint fideszes sunnyogás.

Íme a szavazólista a macedón jogállamiságról szóló határozati javaslattal kapcsolatban. A jegyzőkönyv első részletén látszik, hogy kik szavazták le a Gruevszki-botrány miatt belekerült módosítót.

A másodikon pedig hogy kik szavaztak végül a teljes szöveg elfogadása ellen…

Csupa ismerős fideszes név. Nekik fontosabb volt Orbán sötét barátsága egy korrupt elítélttel, mint Magyarország tisztessége. Így állunk. 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük