Ennél betegebb ma már nem lesz: Horrorkecske terrorizál egy dányi bölcsödénél


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Néha amikor böngészem az internetet belefutok hasonló hírekbe, most azonban egyszerűen nem bírtam kihagyni ezt a sztorit.

József az egyszarvú bakkecske rettegésben tartja a Pest megyei Dányon lakóit – írja a Bors.

Az állat egy közeli tanyáról szökik el rendszeresen. Mondjuk túl nehéz dolga nincs, miután a háznál nincs kerítés. A lap megkereste a gazdáját, aki annyit mondott, hogy sajnos gyakran lelép a kecske, de mindig hazatér.

Családtagként szeretik, s Józsefnek hívják. Valóban csak egy szarva van, egy baleset miatt vesztette el a másikat – mondták.

Ezért vagy sem, de az állat a hírek szerint igencsak agresszív.

Dányon rendszerint az idősek otthona és a bölcsőde környékén bukkan fel. Helyiek szerint pár napja egy kislány próbált felszállni a buszra, de az egyszarvú szörnyeteg nem hagyta. Szabályosan megtaposta és hazáig kergette. Szerda hajnalban pedig az idősek otthonában garázdálkodott, nem engedte bejutni a munkatársakat.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük