Ennél betegebb ma már nem lesz: Horrorkecske terrorizál egy dányi bölcsödénél


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Néha amikor böngészem az internetet belefutok hasonló hírekbe, most azonban egyszerűen nem bírtam kihagyni ezt a sztorit.

József az egyszarvú bakkecske rettegésben tartja a Pest megyei Dányon lakóit – írja a Bors.Az állat egy közeli tanyáról szökik el rendszeresen. Mondjuk túl nehéz dolga nincs, miután a háznál nincs kerítés. A lap megkereste a gazdáját, aki annyit mondott, hogy sajnos gyakran lelép a kecske, de mindig hazatér.

Családtagként szeretik, s Józsefnek hívják. Valóban csak egy szarva van, egy baleset miatt vesztette el a másikat – mondták.

Ezért vagy sem, de az állat a hírek szerint igencsak agresszív.

Dányon rendszerint az idősek otthona és a bölcsőde környékén bukkan fel. Helyiek szerint pár napja egy kislány próbált felszállni a buszra, de az egyszarvú szörnyeteg nem hagyta. Szabályosan megtaposta és hazáig kergette. Szerda hajnalban pedig az idősek otthonában garázdálkodott, nem engedte bejutni a munkatársakat.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük