Mesterházy keményebb és harciasabb mint valaha! Igazi D’Artagnan (videó a cikkben)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mesterházy Attila második fénykorát éli! Sőt! Nagyon bekeményített az ellenzéki politikus. Lesz vele bőven bajuk a fideszes nagyuraknak…

RABSZOLGATÖRVÉNY: Kósa Lajos (disznótenyésztő) és Szathmáry Kristóf (trafikos) szerint maguk a dolgozók kérték, hogy többet dolgozhassanak… Na, nekem erre azt mondták, hogy adjam át Kósának azt az üzenetet, hogy ha a dolgozók tehetnék, szívlapáttal vagy szöges deszkával kergetnék meg a fideszeseket, akik ezt a törvényt kitalálták…

Nem kötöttek ezek valami háttéralkut a BMW-gyár miatt, amit eltitkolnak az emberek elől?

Vagy a saját vállalkozásaik miatt hoznak ilyen kizsákmányoló törvényt?
Ezt a törvényt vissza kell vonni!

Sem a munkavállalóknak, sem a szakszervezeteknek, sem a munkáltatóknak nem áll érdekében, senki nem kérte ezt a módosítást! Ez teljesen elfogadhatatlan.

Minden ellenzéki pártnak támogatnia kell a szakszervezeteket! Ha tüntetnek ott sokan legyenek, vagy bármilyen más akciót kezdeményeznek, pártpolitikától függetlenül fel kell közösen sorakoznunk! – írja Mesterházy Attila a közösségi oldalán.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük