Mesterházy keményebb és harciasabb mint valaha! Igazi D’Artagnan (videó a cikkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mesterházy Attila második fénykorát éli! Sőt! Nagyon bekeményített az ellenzéki politikus. Lesz vele bőven bajuk a fideszes nagyuraknak…

RABSZOLGATÖRVÉNY: Kósa Lajos (disznótenyésztő) és Szathmáry Kristóf (trafikos) szerint maguk a dolgozók kérték, hogy többet dolgozhassanak… Na, nekem erre azt mondták, hogy adjam át Kósának azt az üzenetet, hogy ha a dolgozók tehetnék, szívlapáttal vagy szöges deszkával kergetnék meg a fideszeseket, akik ezt a törvényt kitalálták…

Nem kötöttek ezek valami háttéralkut a BMW-gyár miatt, amit eltitkolnak az emberek elől?Vagy a saját vállalkozásaik miatt hoznak ilyen kizsákmányoló törvényt?
Ezt a törvényt vissza kell vonni!

Sem a munkavállalóknak, sem a szakszervezeteknek, sem a munkáltatóknak nem áll érdekében, senki nem kérte ezt a módosítást! Ez teljesen elfogadhatatlan.

Minden ellenzéki pártnak támogatnia kell a szakszervezeteket! Ha tüntetnek ott sokan legyenek, vagy bármilyen más akciót kezdeményeznek, pártpolitikától függetlenül fel kell közösen sorakoznunk! – írja Mesterházy Attila a közösségi oldalán.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük