Ekkora aljasságra még a kormánytól sem számítottunk! – A kormánydöntésnek megfelelően – idén elmarad a tél?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nincs választás, így ráér minden. Semmi sem lesz karácsonykor.

Nem tévedés: a kormány kedd este megjelent határozata szerint „legkésőbb 2019. december 15-éig” vehetik át a tüzelőt azok, akiknek az önkormányzat az állami költségvetésből kapott pénzből 12 000 forint egyszeri fűtési támogatást ad.

Azok kaphatnak ilyet, akik „a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot” használnak, a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesültek, és 2018. október 15-éig bejelentették az igényüket. A pénz a házhoz szállítás költségeire nem használható, azt a támogatottaknak kell fizetniük.

A határozat melléklete 2886 települést sorol fel, amelyek között nagyvárosok is vannak. A beérkezett kérelmek alapján pontosan meghatározták, hogy hol hányan kaphatják meg a 12 000 forintot: Debrecenben például 2001 család, a Zala megyei Zebeckén pedig 9.

Összesen 372 120 háztartást támogatnak, az erre fordított összeg csaknem 4,5 milliárd forint. Ehhez 2 milliárdot az Országvédelmi Alapból vesznek el, a többit pedig csupán átcsoportosítják a helyi önkormányzatok „működési célú kiegészítő támogatásai” című keretből.

Az EU választásig megérkezik majd a fa,és a hálás emberek megint tudni fogják hogy hová kell majd szavazniuk ha jövőre is akarnak majd tűzifát kapni. Hogy esetleg addig pár százan megfagynak, na bumm, járulékos veszteség a Fidesz számára. Ők csak statisztikák! Amúgy is, Viktor majd elintézi, hogy idén ne legyen tél. Ha esetleg mégis jönnek a kemény hidegek az csak azért lesz, mert a Soros megint betart a magyar embereknek…

Bezzeg ha szavazni kell, vagy ki kell vonulni, akkor megy a fideszes (bocs, uniós, csak Fidesz-vezette) busz. De a fát már nem viszik ki.. .Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük