Világhírű focisták is kiállnak a nők elleni erőszak ellen – A mi adóforintjainkkal kitömött magyar futballklubok mikor követik a példájukat?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában több futballista és játékvezető is egy piros csíkkal az arcán lépett pályára.

Az arcfestés oka nem más, mint a figyelem felhívása a nők ellen irányuló, családon belüli erőszakra.

A liga a figyelemfelkeltő kezdeményezést a WeWorld Onlus szervezettel közösen indította el.

Világhírű focisták is kiállnak a nők elleni erőszak ellen. Nem fordítják el a fejüket, nem mondják azt, hogy kit érdekel… Multimilliomos profik mutatnak példát becsületből, emberségből, együttérzésből. Szerintetek a mi adóforintjainkkal kitömött magyar futballklubok mikor követik a példájukat? – tette fel a kérdést Gurami Zita jogosan.

Forrás: Facebook / Nemzeti Sport  

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük