Világhírű focisták is kiállnak a nők elleni erőszak ellen – A mi adóforintjainkkal kitömött magyar futballklubok mikor követik a példájukat?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában több futballista és játékvezető is egy piros csíkkal az arcán lépett pályára.

Az arcfestés oka nem más, mint a figyelem felhívása a nők ellen irányuló, családon belüli erőszakra.

A liga a figyelemfelkeltő kezdeményezést a WeWorld Onlus szervezettel közösen indította el.

Világhírű focisták is kiállnak a nők elleni erőszak ellen. Nem fordítják el a fejüket, nem mondják azt, hogy kit érdekel… Multimilliomos profik mutatnak példát becsületből, emberségből, együttérzésből. Szerintetek a mi adóforintjainkkal kitömött magyar futballklubok mikor követik a példájukat? – tette fel a kérdést Gurami Zita jogosan.

Forrás: Facebook / Nemzeti Sport 

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük