Ennél durvábbat ma már nem fog olvasni – A fideszes agrárkamara 1,5 millió embert készül kirabolni (videó a cikkben)


termőföld, mező - Fotó: JNSZ
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A földpiac átforgatására, a földek leértékelésére – új módszerrel játszanának át földet a haveroknak – erről tartott sajtótájékoztatót Harangozó Gábor, az MSZP elnökségi tagja.
A politikus elmondta: a parlament elé benyújtott törvényjavaslatok szerint a jövőben csak a kamara dönthet – amiben mindenütt a helyi fideszesek ülnek – arról, hogy ki vásárolhat földet és ki nem.

Ráadásul a piaci ár nem fog számítani, hiszen azt akarják bevezetni, hogy csak a termőképesség legyen a föld értékének az alapja, vagyis egy húsz aranykoronás föld Budapest környékén pont annyiért lesz értékesíthető, mint Abaújban. Fellebbezési jog megszüntetésével!

Harangozó Gábor szerint így lehet átjátszani a haveroknak azon földeket, amik földforgalomba kerülnek.A politikus fölszólította a benyújtókat a javaslat visszavonására, és amennyiben ezt teszik meg, az MSZP kezdeményezni fogja a törvényjavaslat felülvizsgálatát.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük