Ennél durvábbat ma már nem fog olvasni – A fideszes agrárkamara 1,5 millió embert készül kirabolni (videó a cikkben)


termőföld, mező - Fotó: JNSZ
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 4
    Shares

A földpiac átforgatására, a földek leértékelésére – új módszerrel játszanának át földet a haveroknak – erről tartott sajtótájékoztatót Harangozó Gábor, az MSZP elnökségi tagja.
A politikus elmondta: a parlament elé benyújtott törvényjavaslatok szerint a jövőben csak a kamara dönthet – amiben mindenütt a helyi fideszesek ülnek – arról, hogy ki vásárolhat földet és ki nem.

Ráadásul a piaci ár nem fog számítani, hiszen azt akarják bevezetni, hogy csak a termőképesség legyen a föld értékének az alapja, vagyis egy húsz aranykoronás föld Budapest környékén pont annyiért lesz értékesíthető, mint Abaújban. Fellebbezési jog megszüntetésével!

Harangozó Gábor szerint így lehet átjátszani a haveroknak azon földeket, amik földforgalomba kerülnek.

A politikus fölszólította a benyújtókat a javaslat visszavonására, és amennyiben ezt teszik meg, az MSZP kezdeményezni fogja a törvényjavaslat felülvizsgálatát.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 4
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük