Hunvald György, Erzsébetváros volt szocialista polgármestere
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kártérítésre kötelezte a magyar államot a strasbourgi bíróság.

A kormánypárti Magyar Idők idézi a PestiSrácok.hu-t, amely viszont Hunvald György közösségi oldalát nézegetve bukkant a november 15-i ítéletre, amely szerint Magyarország megsértette a volt erzsébetvárosi polgármester tisztességes tárgyaláshoz való jogát.

“A strasbourgi bíróság 2018. november 15-i ítélete szerint Magyarország megsértette az Emberi Jogok Európai Egyezményében foglalt, tisztességes tárgyaláshoz való jogomat (6. cikk 1. bekezdése) és ezért kártérítés megfizetésére kötelezte a magyar államot.
Strasbourgban ugyan lassan őrölnek a malmok, DE ŐRÖLNEK!
Remélem lesz idő, amikor ezeket a kártérítési összegeket azoknak a fizetéséből/nyugdíjából vonják le, akik a törvénysértést okozták.
Azon leszek, hogy így legyen…” – írta ekkor Hunvald György.

 

Persze a lakájmédia mint megszokhattuk nem egészen arról írt ami történt… Amit Hunvald György természetesen nem is hagyott annyiban, mint ahogy azt legfrissebb posztja is mutatja, s változtatások nélkül mutatunk:

Most olyan hangulatban vagyok, hogy a Magyar Idők siránkozását a strasbourgi ítéletemről nem hagyom annyiban. 
A mellékelt helyreigazítást kértem tőlük, amit borítékolhatóan nem fognak megtenni, azonban nagyon türelmesen szoktam perelni a hazug embereket, médiákat és persze a kormányt, amelyik nem a jogállami normák szerint cselekszik.

“Tisztelt Jurák Katalin úrhölgy!
Kérem, hogy a Magyar Idők online felületén, 2018. november 22-én 10:32 perckor megjelent cikkét pontosítsa és a „korrupciós bűncselekmények miatt eljárás alatt álló” tényállítást törölje. Tájékoztatásul közlöm, hogy sosem folyt és nem folyik ellenem eljárás korrupciós bűncselekmény miatt (nem voltam ezzel gyanúsítva és ekként elítélve sem).
A korrupciós bűncselekmények felsorolását a Btk. XXVII. fejezete tartalmazza, hogy ez mit tartalmaz kérdezze meg a Magyar Idők Jogi képviselőjét.

Az, hogy milyen büntetőeljárás folyt illetve folyik ellenem köztudomású tény, hiszen Önök rendszeres látogatói voltak a tárgyalásoknak, igaz a róluk szóló tájékoztatások és a jogerős ítéletek köszönőviszonyban sem voltak egymással.
A nem valós tényállítása számomra kedvezőtlen, azt a hamis látszatot kelti, hogy korrupciós bűncselekmény elkövetője voltam/vagyok, az írása becsületem csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ. (Btk. 226. §).

Tisztelettel kérem, hogy a valóságnak megfelelően módosítsa cikket, ellenkező esetben büntető és polgári peres eljárást indítok Önnel és a lap főszerkesztőjével szemben.

Tisztelettel,

Hunvald György”


Mindazok ellenére, amit a hatalom méltánytalanul elkövetett Hunvald ellen, a sok meghurcoltatás, rosszhírkeltés, becsületsértés, stb… felsorolni is sok…, mindezek ellenére Hunvald György a végletekig udvarias tud maradni még velük szemben is.

Forrás: 24.hu / Hunvald György közösségi oldala / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: