Tanítani kellene, ahogy Hunvald György, miután pert nyert a magyar állam ellen, leiskolázza az őt mocskoló lakájmédiát


Hunvald György, Erzsébetváros volt szocialista polgármestere
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 783
    Shares

Kártérítésre kötelezte a magyar államot a strasbourgi bíróság.

A kormánypárti Magyar Idők idézi a PestiSrácok.hu-t, amely viszont Hunvald György közösségi oldalát nézegetve bukkant a november 15-i ítéletre, amely szerint Magyarország megsértette a volt erzsébetvárosi polgármester tisztességes tárgyaláshoz való jogát.

“A strasbourgi bíróság 2018. november 15-i ítélete szerint Magyarország megsértette az Emberi Jogok Európai Egyezményében foglalt, tisztességes tárgyaláshoz való jogomat (6. cikk 1. bekezdése) és ezért kártérítés megfizetésére kötelezte a magyar államot.
Strasbourgban ugyan lassan őrölnek a malmok, DE ŐRÖLNEK!
Remélem lesz idő, amikor ezeket a kártérítési összegeket azoknak a fizetéséből/nyugdíjából vonják le, akik a törvénysértést okozták.
Azon leszek, hogy így legyen…” – írta ekkor Hunvald György.

 

Persze a lakájmédia mint megszokhattuk nem egészen arról írt ami történt… Amit Hunvald György természetesen nem is hagyott annyiban, mint ahogy azt legfrissebb posztja is mutatja, s változtatások nélkül mutatunk:

Most olyan hangulatban vagyok, hogy a Magyar Idők siránkozását a strasbourgi ítéletemről nem hagyom annyiban. 
A mellékelt helyreigazítást kértem tőlük, amit borítékolhatóan nem fognak megtenni, azonban nagyon türelmesen szoktam perelni a hazug embereket, médiákat és persze a kormányt, amelyik nem a jogállami normák szerint cselekszik.



“Tisztelt Jurák Katalin úrhölgy!
Kérem, hogy a Magyar Idők online felületén, 2018. november 22-én 10:32 perckor megjelent cikkét pontosítsa és a „korrupciós bűncselekmények miatt eljárás alatt álló” tényállítást törölje. Tájékoztatásul közlöm, hogy sosem folyt és nem folyik ellenem eljárás korrupciós bűncselekmény miatt (nem voltam ezzel gyanúsítva és ekként elítélve sem).
A korrupciós bűncselekmények felsorolását a Btk. XXVII. fejezete tartalmazza, hogy ez mit tartalmaz kérdezze meg a Magyar Idők Jogi képviselőjét.

Az, hogy milyen büntetőeljárás folyt illetve folyik ellenem köztudomású tény, hiszen Önök rendszeres látogatói voltak a tárgyalásoknak, igaz a róluk szóló tájékoztatások és a jogerős ítéletek köszönőviszonyban sem voltak egymással.
A nem valós tényállítása számomra kedvezőtlen, azt a hamis látszatot kelti, hogy korrupciós bűncselekmény elkövetője voltam/vagyok, az írása becsületem csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ. (Btk. 226. §).

Tisztelettel kérem, hogy a valóságnak megfelelően módosítsa cikket, ellenkező esetben büntető és polgári peres eljárást indítok Önnel és a lap főszerkesztőjével szemben.

Tisztelettel,

Hunvald György”


Mindazok ellenére, amit a hatalom méltánytalanul elkövetett Hunvald ellen, a sok meghurcoltatás, rosszhírkeltés, becsületsértés, stb… felsorolni is sok…, mindezek ellenére Hunvald György a végletekig udvarias tud maradni még velük szemben is.

Forrás: 24.hu / Hunvald György közösségi oldala / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 783
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.



Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!







A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.



Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!





Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük