Gyász és döbbenet – Tragikus hirtelenséggel hunyt el a fiatal műsorvezető


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Döbbenten fogadtuk a hírt, szinte felfoghatatlan… Ennyire hirtelen, ennyire fiatalon… Miért???

Dittmann András sztár műsorvezető életének 48. évében váratlanul szívelégtelenségben hunyt el. A gyászhírt Rock FM tette közzé.

A szélesebb közönség előtt a Rock FM-ből ismert rádiós a 90-es években kezdte karrierjét. Műsorvezető és tanácsadó volt több északkelet-magyarországi helyi rádióban, majd később a budapesti Radio Bridge-ben, valamint a Danubius Rádióban is megfordult – írja a radiosite.hu. Dittmann András 2016-tól az egri székhelyű FM 7 drivetime műsorát vezette, és a Rock FM-nél is dolgozott.

Kollégái, munkatársai a váratlan tragédia után így búcsúztak tőle:

Valami szörnyű dolog történt.
Elment a kollégánk, Dittmann Andris. ?
“Jó együtt” mondta oly sokszor a RockFm adásában. Valóban, elképesztően jó volt vele együtt rádiózni! Hihetetlen lendülete és energiája volt. A rádiózás volt a mindene és – mivel imádta a rockzenét -, boldogan fogadta el a RockFM felkérését, hogy vezessen itt műsort.
Azt mondta mindig, hogy megérkezett, hazajött.
Rocksztár volt ízig-vérig.
Egyszer sem láttuk rosszkedvűnek, igazi mókamester volt, óriási szívvel.
Ez a szív most hirtelen úgy döntött – ennyi volt, hirtelen véget ért élete zenei válogatása.
Tudjuk, hogy ebből is viccet csinálna és ennél pontnál már vigyorogva mondaná, hogy “Ne nyálazzatok össze! Haladjatok tovább, nincs itt semmi látnivaló”.
48 év átkozottul kevés…
Andris! Jó utat!


Szerettünk hallgatni Andris, legyen neked könnyű a föld…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük