Tordai Bencére lesújtott Kövér László – gigabüntetéssel törné meg az ellenzéki politikust


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tordai Bence nem egy esetben tört borsot a Fidesz orra alá. Legutóbb a civil törvényhez szóló hozzászólásában perceken keresztül reagálta azt, hogy CÖF, de tegezte már le a miniszterelnököt is, ami miatt a teljes jobboldali értelmiség kiakadt. Meg a nem értelmiség is.

Most viszont egy internetes videó miatt bűneit meg Kövér a fiatal politikust. Mint oldalán fogalmaz:

Félmillióval vág meg Kövér házmester, mert felhívtam a figyelmet arra, hogy a főügyész viccet csinál az igazságszolgáltatásból, csak hogy mentse Orbán bűnöző vejét.

Az ok pedig nem más, mint hogy bohóc orrot rakott Polt Péter legfőbb ügyészre.

Ez fájni fog, de nem állít meg minket!Ha azt akarod, hogy legyen reményünk egy olyan országra, ahol nem takonygerincű bűnpártolók, kápólelkű házelnökök és torz erkölcsű fideszesek uralkodnak felettünk, támogasd a Párbeszédet, biztosítsd anyagi függetlenségünket, hogy megerősödve folytathassuk a küzdelmet ellenük!

Bankszámlaszámunk: 11784009 -20603935 (OTP Bank) Kedvezményezett: Párbeszéd Magyarországért Párt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük