Míg az oktatás és az egészségügy romokban, addig ki nem találná mit kapnak a maffia-kormánytól aranylábú focistáink


Orbán Viktor Fotó: Népszabadság nol.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ekkora pofátlanság a világon nincsen!
VIP-adókedvezmény a focistáknak, 27 százalékos áfa a családoknak…

A családok évében a Fidesz luxusfizetést és VIP-adókedvezményt biztosít a focistáknak miközben arról hallani sem akar, hogy a baba- és gyermekholmik áfája 0 százalékra csökkenjen.

Eddig is hatalmas pénzeket fizettek ki közpénzből a focira, eredménytelenül. Most pedig jönnek a havi 35 milliós fizetések, mert a kiemelkedően drága stadionok mellé kiemelkedően magas fizetések kellenek ahhoz, hogy az adófizetők pénzéből kedvére tegyenek Orbán Viktornak.

Nem az udvari focistáknak kell még nagyobb kedvezményeket adni, hanem azoknak, akik kemény munkával, bérből és fizetésből élnek hónapról hónapra.

Az MSZP ezért nem szavazza meg a focisták luxusfizetését, és nem tűri, hogy a tűzoltók, rendőrök, ápolók, bolti eladók adója Orbán hobbijára menjen el.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, frakcióvezető-helyettes


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük