Bangóné olyan balegyenessel küldte meg a fideszes fiúkat, hogy a fal adta a másikat


Bangóné Borbély Ildikó
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fidesz-KDNP ahelyett, hogy a családokat segítené még mindig egy széttépett konzultáció miatt sír
Dömötör Csaba bejelentése, amely szerint a nemzeti konzultáció már online is kitölthető, még érthető a széttépett kérdőív látványa okozta sokk miatt.

Az viszont már egyáltalán nem érthető, hogy Nacsa Lőrinc miért az ellenzéket vádolja azzal, hogy a családok helyett a migránsokat támogatja, hiszen a Fidesz volt az, aki néhány nap alatt elvette a családoknak valódi segítséget jelentő lakáskasszák állami támogatását, majd egy hónappal később megnyitotta a határt és befogadott egy elítélt korrupt politikust.

Biztos fájt a hatalom képviselőinek darabokban látni a nemzeti konzultációjukat, de higgyék el, hogy a szülőknek jobban fáj a baba- és gyermekholmik 27 százalékos áfája.A siránkozás helyett végre szedjék össze magukat és szavazzák meg a javaslatunkat, ami a 0 százalékos áfával valódi segítséget jelent a családoknak.

Bangóné Borbély Ildikó,
frakcióvezető-helyettes


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük