Bangóné olyan balegyenessel küldte meg a fideszes fiúkat, hogy a fal adta a másikat


Bangóné Borbély Ildikó
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz-KDNP ahelyett, hogy a családokat segítené még mindig egy széttépett konzultáció miatt sír
Dömötör Csaba bejelentése, amely szerint a nemzeti konzultáció már online is kitölthető, még érthető a széttépett kérdőív látványa okozta sokk miatt.

Az viszont már egyáltalán nem érthető, hogy Nacsa Lőrinc miért az ellenzéket vádolja azzal, hogy a családok helyett a migránsokat támogatja, hiszen a Fidesz volt az, aki néhány nap alatt elvette a családoknak valódi segítséget jelentő lakáskasszák állami támogatását, majd egy hónappal később megnyitotta a határt és befogadott egy elítélt korrupt politikust.

Biztos fájt a hatalom képviselőinek darabokban látni a nemzeti konzultációjukat, de higgyék el, hogy a szülőknek jobban fáj a baba- és gyermekholmik 27 százalékos áfája.

A siránkozás helyett végre szedjék össze magukat és szavazzák meg a javaslatunkat, ami a 0 százalékos áfával valódi segítséget jelent a családoknak.

Bangóné Borbély Ildikó,
frakcióvezető-helyettes


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük