Kásler újabb vezető embert rúgott ki – Mi volt a baj? Az hogy okosabb volt, vagy esetleg nem hitt eléggé a tízparancsolatban?


Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő… Kásler dolgozni is fog valaha vagy csak kinevez és kirúg?

Kásler felmentette a tiszti főorvost, Kovács Attila egyelőre marad az államigazgatásban, a Nemzeti Népegészségügyi Központot továbbra is ő vezetheti.

Kedden fölmentette tiszti főorvosi posztjáról Kovács Attilát az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Kásler Miklós.Kovács a hírek szerint Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetőként egyelőre az államigazgatásban marad. A központ október elején kezdte meg működését, ennek vezetésével országos tiszti főorvosként Kovács Attilát bízta meg Kásler. Tiszti főorvosként Kovács feladata lett volna koordinálni az új népegészségügyi program elkészítését.

Nem is olyan rég ugye interjút adott az ATV-nek és mondott komoly dolgokat is az ex-főorvos. Ez meg minden bizonnyal tűrhetetlen Kásler részéről.

Bocsánat, de ezt a tízparancsolatos Káslert mikor és ki fogja végre “felmenteni”?! Mennyit kell még ártania hozzá?

Forrás: HVG / BalraMagyar

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük