Kásler újabb vezető embert rúgott ki – Mi volt a baj? Az hogy okosabb volt, vagy esetleg nem hitt eléggé a tízparancsolatban?


Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő… Kásler dolgozni is fog valaha vagy csak kinevez és kirúg?

Kásler felmentette a tiszti főorvost, Kovács Attila egyelőre marad az államigazgatásban, a Nemzeti Népegészségügyi Központot továbbra is ő vezetheti.

Kedden fölmentette tiszti főorvosi posztjáról Kovács Attilát az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Kásler Miklós.

Kovács a hírek szerint Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetőként egyelőre az államigazgatásban marad. A központ október elején kezdte meg működését, ennek vezetésével országos tiszti főorvosként Kovács Attilát bízta meg Kásler. Tiszti főorvosként Kovács feladata lett volna koordinálni az új népegészségügyi program elkészítését.

Nem is olyan rég ugye interjút adott az ATV-nek és mondott komoly dolgokat is az ex-főorvos. Ez meg minden bizonnyal tűrhetetlen Kásler részéről.

Bocsánat, de ezt a tízparancsolatos Káslert mikor és ki fogja végre “felmenteni”?! Mennyit kell még ártania hozzá?

Forrás: HVG / BalraMagyar 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük