Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Elképesztő… Kásler dolgozni is fog valaha vagy csak kinevez és kirúg?

Kásler felmentette a tiszti főorvost, Kovács Attila egyelőre marad az államigazgatásban, a Nemzeti Népegészségügyi Központot továbbra is ő vezetheti.

Kedden fölmentette tiszti főorvosi posztjáról Kovács Attilát az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Kásler Miklós.


Kövess minket facebookon is


Kovács a hírek szerint Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetőként egyelőre az államigazgatásban marad. A központ október elején kezdte meg működését, ennek vezetésével országos tiszti főorvosként Kovács Attilát bízta meg Kásler. Tiszti főorvosként Kovács feladata lett volna koordinálni az új népegészségügyi program elkészítését.

Nem is olyan rég ugye interjút adott az ATV-nek és mondott komoly dolgokat is az ex-főorvos. Ez meg minden bizonnyal tűrhetetlen Kásler részéről.

Bocsánat, de ezt a tízparancsolatos Káslert mikor és ki fogja végre “felmenteni”?! Mennyit kell még ártania hozzá?

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here