Világméretű hiba lépett fel a facebooknál


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mint talán olvasóink is tapasztalhatták, nem tudjuk mi sem eljuttatni a cikkeinket facebook oldalainkra!

MA nagyságrendileg 14 óra óta a világ minden részéről elégedetlen felhasználók jelentkeznek, úgy néz ki valami globális gebasz lehet a facebooknál. Hétfő este a Messengerrel volt baj, kedden délután pedig a Facebook teljes szolgáltatása akadozik.

Asztali számítógépről szinte elérhetetlen a facebook felülete, a mobilos alkalmazásban pedig több funkció elérhetetlen. Jelentések szerint ez a hiba csaknem teljes Európát és az Egyesült Államok nyugati partját érinti.

Jó hír, hogy nagy valószínűséggel a facebook szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán, amit jelez, hogy kisebb nagyobb időközönként helyreáll a szolgáltatás, azonban ezt eddig maximálisan 3/4 óráig tudják fenntartani jelenleg.

Ilyen formán mi sem tudjuk híreinket eljuttatni olvasóinkhoz, csak azok számára, akik feliratkoztak híreinkre (melyet a jobboldali menüben az “Egy kattintás Orbán ellen” menüpont alatt érhetnek el.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük