Világméretű hiba lépett fel a facebooknál


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Mint talán olvasóink is tapasztalhatták, nem tudjuk mi sem eljuttatni a cikkeinket facebook oldalainkra!

MA nagyságrendileg 14 óra óta a világ minden részéről elégedetlen felhasználók jelentkeznek, úgy néz ki valami globális gebasz lehet a facebooknál. Hétfő este a Messengerrel volt baj, kedden délután pedig a Facebook teljes szolgáltatása akadozik.

Asztali számítógépről szinte elérhetetlen a facebook felülete, a mobilos alkalmazásban pedig több funkció elérhetetlen. Jelentések szerint ez a hiba csaknem teljes Európát és az Egyesült Államok nyugati partját érinti.

Jó hír, hogy nagy valószínűséggel a facebook szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán, amit jelez, hogy kisebb nagyobb időközönként helyreáll a szolgáltatás, azonban ezt eddig maximálisan 3/4 óráig tudják fenntartani jelenleg.

Ilyen formán mi sem tudjuk híreinket eljuttatni olvasóinkhoz, csak azok számára, akik feliratkoztak híreinkre (melyet a jobboldali menüben az “Egy kattintás Orbán ellen” menüpont alatt érhetnek el.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük