Súlyos árat fizetünk: Megmutatjuk, milyen következményei vannak Gruevszki befogadásának


Nikola Gruevski, Orbán Viktor - Fotó: EurActiv.com
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Természetesen megértem, hogy Orbán Viktort nem érdekli, de akkor ezek alapján sokkal nagyobb hazafi bárki a magyar baloldalon mint sajnálatos módon a miniszterelnökünk.

Mert hiába magyarázza meg a kormány, hogy a hazájában korrupcióval vádolt volt miniszterelnök befogadására az az indok, hogy SOROS, ennek a blöffnek nem igazán szabad bedőlni. Gruevszki ugyanaz az illiberális politikus, mint Orbán, ő is leépítette saját hazájában a jogállamot és a demokráciát.

Mindemellett volt egy 200 milliós ügylete is a páncélozott Mercédeszekkel is, ami miatt csattannia kellett volna a bilincsnek a karján. A bukott kormányfő a bíróság jogerős ítélete ellenére nem vonult be a börtönbe, hanem Magyarországra szökött, ezért a macedon hatóságok nemzetközi elfogató parancsot adtak ki ellene.

Nem titok, hogy Magyarországról komoly támogatást, jelentős anyagi és szakértői, többek között kommunikációs segítséget kapott Gruevski pártja. Ennek köszönhette korábbi győzelmét. A legutóbbi választás során a magyar segítség azonban már nem tudta a választók döntését Gruevski számára kedvező irányba befolyásolni. Hasonló kudarcot szenvedett Orbán támogatottja a nemrég megtartott szlovéniai választásokon is. – írja leleplező írásában Kovács László az MSZP volt külügyminisztere.

Viszont ami tény, hogy azáltal, hogy egy jogerősen elítélt ember, aki ellen nemzetközi elfogató parancs van érvénybe hazánkba szökött és mi befogadtuk, a teljes nemzetközi közvélemény előtt lejáratta a kormány hazánkat, melynek szörnyű következményei lehetnek.

Mert milyen ország az, amely menedéke lehet az effajta politikai haramiáknak? Milyen nemzetközi bizalom alakulhat ki Magyarországgal szemben? Milyen lesz az amúgysem túl jó megítélésünk. Orbánékat persze mindez sosem érdekelte, azonban emiatt hazánk rengeteg forrástól esik el, mindamellett, hogy becstelenné válunk nyugati partnereink szemében.

Ha nem értjük, hogy ez világbotrány tévedünk.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük