Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció központi irodája a napokban szinte teljesen kiégett.

Az oltás és a kármentés után első ízben nézhették meg a DK politikusai azt, hogy mi is maradt pontosan az irodájukból. Molnár Csaba a DK alelnöke már korábban bejelentette: szinte teljesen megsemmisült a DK informatikai gépparkja, megsemmisült a párt teljes könyvelése, valamint az összes aláírás amelyet a párt a Hadházy Ákos-féle kezdeményezésre gyűjtött.

Megmaradt azonban a DK szimpatizánsi bázisa valamit a párttag nyilvántartása, mert ezeket a dokumentumokat digitálisan tárolta a párt egy külső szerveren.

A párt vezetői elmondták, hogy mind az épületnek volt biztosítása, mind a párt is kötött saját biztosítást, azonban így is komoly kár, amley a DK-t érte. Nem csoda, hogy éppen emiatt korábban az MSZP felajánlotta saját irodáit a Demokratikus Koalíció számára. Mindezek azonban a száraz tények.

Szembesülni azzal azonban azzal, ami valójában történt, nos nagyon nem könnyű helyzet. Gyurcsány Ferencék amikor először meglátták az irodájukat, bár próbáltak kedélyesek maradni, látszott, hogy rendkívül megrendültek a pusztulás láttán.

Itt a videó, amely mutatja a sokkoló jeleneteket:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: