Sokkoló videó: Gyurcsány Ferenc először jár a kiégett DK központban


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Demokratikus Koalíció központi irodája a napokban szinte teljesen kiégett.

Az oltás és a kármentés után első ízben nézhették meg a DK politikusai azt, hogy mi is maradt pontosan az irodájukból. Molnár Csaba a DK alelnöke már korábban bejelentette: szinte teljesen megsemmisült a DK informatikai gépparkja, megsemmisült a párt teljes könyvelése, valamint az összes aláírás amelyet a párt a Hadházy Ákos-féle kezdeményezésre gyűjtött.

Megmaradt azonban a DK szimpatizánsi bázisa valamit a párttag nyilvántartása, mert ezeket a dokumentumokat digitálisan tárolta a párt egy külső szerveren.

A párt vezetői elmondták, hogy mind az épületnek volt biztosítása, mind a párt is kötött saját biztosítást, azonban így is komoly kár, amley a DK-t érte. Nem csoda, hogy éppen emiatt korábban az MSZP felajánlotta saját irodáit a Demokratikus Koalíció számára. Mindezek azonban a száraz tények.

Szembesülni azzal azonban azzal, ami valójában történt, nos nagyon nem könnyű helyzet. Gyurcsány Ferencék amikor először meglátták az irodájukat, bár próbáltak kedélyesek maradni, látszott, hogy rendkívül megrendültek a pusztulás láttán.

Itt a videó, amely mutatja a sokkoló jeleneteket:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük