Sokkoló videó: Gyurcsány Ferenc először jár a kiégett DK központban


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Demokratikus Koalíció központi irodája a napokban szinte teljesen kiégett.

Az oltás és a kármentés után első ízben nézhették meg a DK politikusai azt, hogy mi is maradt pontosan az irodájukból. Molnár Csaba a DK alelnöke már korábban bejelentette: szinte teljesen megsemmisült a DK informatikai gépparkja, megsemmisült a párt teljes könyvelése, valamint az összes aláírás amelyet a párt a Hadházy Ákos-féle kezdeményezésre gyűjtött.

Megmaradt azonban a DK szimpatizánsi bázisa valamit a párttag nyilvántartása, mert ezeket a dokumentumokat digitálisan tárolta a párt egy külső szerveren.

A párt vezetői elmondták, hogy mind az épületnek volt biztosítása, mind a párt is kötött saját biztosítást, azonban így is komoly kár, amley a DK-t érte. Nem csoda, hogy éppen emiatt korábban az MSZP felajánlotta saját irodáit a Demokratikus Koalíció számára. Mindezek azonban a száraz tények.

Szembesülni azzal azonban azzal, ami valójában történt, nos nagyon nem könnyű helyzet. Gyurcsány Ferencék amikor először meglátták az irodájukat, bár próbáltak kedélyesek maradni, látszott, hogy rendkívül megrendültek a pusztulás láttán.

Itt a videó, amely mutatja a sokkoló jeleneteket:
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük