Oly mértékben köpték szembe magukat Orbánék, hogy ebbe bele is rokkanhatnak


MTI Fotó: Kovács Attila
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egész egyszerűen zseniális a történet.

Nagy hangon teleharsogták a sajtót és egyetlen egy plakáthelyet sem hagytak szabadon annak érdekében, hogy közöljék a magyar lakossággal egyetlen egy idegen kultúrájú embert nem fognak beengedni széles-e hazába.

Azóta tudjuk, hogy úgy osztogatták a letelepedési kötvényeket, mint nyári télapó az úszószemüveget, de mégis a legszimbolikusabb a bukott, korrupt macedón miniszterelnököt.

Gruevszki megkapta hivatalosan a menekültsutászt.

A bevándorlási hivatal szerint ugyanis fennállnak a körülményei annak, hogy megadhassa a Magyar Állam a menekültstátuszt egy sokak szerint bűnözőnek.

Úgy tudni, a hatóság megalapozottnak tekinti Gruevszki félelmét, hogy hazájában veszélyben lenne az élete, ugyanis a hatóságok nem biztosítanának neki védelmet, hiszen a kormány – amely a macedón hatóságokat is irányítja – nem demokratikus lépésekkel kívánja korlátozni és elvenni a volt miniszterelnök személyes szabadságát.

Mindezzel szemben az igazság az, hogy Gruevski kormányfőként leépítette a jogállamot, korlátozta a demokráciát, a szabadságjogokat, kemény önkényuralmi rendszert épített ki Macedóniában. A legutóbbi választást elvesztette, szocialista vezetésű, a jogállam és a demokrácia iránt elkötelezett kormány kapott a választóktól bizalmat.Bíróság elé nem politikai nézetei miatt került, hanem azért, mert 200 millió forintnak megfelelő összegért vásároltatott magának egy páncélozott Mercedes gépkocsit. A vád nem a gépkocsi kirívóan magas árára hivatkozott, hanem arra, hogy az összeg egy részét saját zsebbe visszakapta, ami viszont egy jogállamban egyértelműen korrupciónak számít.

Szóval mindezek alapján elmondható, hogy nem más kultúrájú a volt macedón miniszterelnök, mint a mi államunk. 

Ez vagy egy beismerése annak, hogy kormányunk korrupt, vagy szimplán szembeköpték magukat a döntéssel. A választ az olvasóinkra bízom.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük