Hadházy Ákos besokallt – radikálisan és kőkeményen odacsap a hatalomnak a politikus (itt vannak a részletek)


Hadházy Ákos - Fotó: Népszava
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Kérünk mindenkit, aki egyetért a politikussal segítsen terjeszteni az információt:

A “közszolgálati” televízió egyetlen hírben sem számolt be arról, hogy sok ezren már több, mint 270 ezer aláírást gyűjtöttek az Európai Ügyészségért. Ez azonban csak egy példa a hírek elhallgatására, a néphülyítő kormánypropaganda bűnös kiszolgálására.

Ha önnek is elege van a közpénzekből fenntartott hazug híradókból, a propagandagyárrá züllesztett állami médiából, a hírcsalásokból, a valóság elhallgatásából, akkor dec 9-én jöjjön el a rendszer jelképéhez, a “Magyar” Televízió székházához! Segítsen kikényszeríteni, hogy legalább egyszer beszéljenek az Európai Ügyészségről és tiltakozzon Ön is a néphülyítés ellen!

Az időpont jelképes. Hét évvel ezelőtt Nagy Navarro Balázs Kunigunda utcai éhségsztrájkja és a több mint négy évig tartó demonstráció elérte az akkori hírigazgató Élő Gábort távozását. Azóta azonban már megszűnt a Népszabadság, a Magyar Nemzet, a kormány barátai talpnyaló propagandasajtóvá tették a TV2-t, Origót, a megyei lapokat, országos rádiókat.

Nem álltunk ki elegen, hagytuk, hogy ez is megtörténjen .

Eljött az idő, hogy együtt cselekedjünk a hircsalók ellen!

Jöjjön el és hozzon magával magyar és uniós zászlót is! Ha esik, ha fúj, ott kell lennünk tiltakozni a velejéig korrupt rendszer legfőbb támasza ellen. Tervezzük néptáncos művész fellépését is, arról mindig szokott tudósítani az M1 TV…

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A demonstráción mások mellett felszólal dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az uniós ügyészség aláírásgyűjtés elindítója , Nagy Navarro Balázs újságíró , szakszervezeti vezető a Tiszta Kezek Mozgalom egyik alapítója, a kunigundai ellenállás kezdeményezője .


Időpont: december 9. Vasárnap 15 óra


Helyszín: 1037. Budapest Kunigunda útja 64,

A megközelítés lehetőségei:
– gépkocsival vagy
– BKV-val az alábbi módokon:

1. 1-es, 17-es, 19-es, 41-es villamos Bécsi út/ Vörösvári út végállomás, majd 6-10 perc séta.
2. 9-es, 111-es autóbusz Óbuda Bogdáni út majd 10 perc séta
3. Hév Szentendre, Békásmegyer fele Kaszásdűlő megálló, majd 10 perc gyalog
4. Szent Lélek térről 118-as autóbusz Kunigunda útjáig 30 percenként ( 13:20,13:49 ,14:19,14:49…)

– írja mindezt hivatalos facebook oldalán Hadházy Ákos

Kérjük segítsen egy megosztással, hogy minél több ellenzékihez eljuthasson ez a hír!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük