Ajjajj nagyon nagy bajba keveredett Németh Szilárd – úgy néz ki még a végrehajtó is tiszteletét teszi nála


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ajjajajjajj!

Na igen így jár az aki, nos hogy is fogalmazzak, előbb szólal meg mint ahogyan gondolkodna. Az van ugyanis, hogy Németh Szilárd fekete öves rezsiharcos veterán ha hiszi, ha nem bizony tett meggondolatlan kijelentéseket. Egész pontosan azt állította az Eötvös Károly Intézetről, hogy Közhasznúsági jelentésében megjelöltnél „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét” kapott Soros György alapítványaitól.

Mindemellett arról is beszélt, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálatoknak is megvan a véleményük a szervezetről, ami kényelmes hiszen a legtöbb nemzetbiztonsági anyag titkos, s így utánajárhatatlan.

Ezek pedig egy rendkívül meggondolatlan kijelentés volt a politikus részéről, ugyanis mint ahogyan arról a bírósági per és annak ítélete is árulkodik ez a kijelentés – ha a Rezsiharcos nem tudja bizonyítani állításait – alkalmasak arra, hogy megsértsék az intézet jó hírnevét.

És lásd a nemzetközi összeesküvést a FÜGGETLEN MAGYAR BÍRÓSÁG ezt meg is állapította. Jogerősen elmarasztalták az ügyben Németh Szilárdot és kötelezték arra, hogy fizessen 15 napon belül az intézet részére 350 000 forint sérelemdíjat, valamint összesen 102 000 forint perköltséget.

DE!

Ennek Németh nem tett mindeddig eleget, így a bíróság elrendelte a végrehajtást az ügyben. Mindig ezt mondom én! Bajra baj! :'(

 

24.hu nyománA kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük