Vajon véletlen gyulladt ki a DK központi irodája? – Vannak ekkora véletlenek?


2017. március 4. Demokratikus Koalíció tisztújító ülése, Gyurcsány Ferenc pártelnök. Fotó: Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ujhelyi István az MSZP-EP politikusa igen érdekes facebook bejegyzést tett közzé a tűz estéjén:

Nem Orbán irodája, hanem az ellenzéki Demokratikus Koalíció központja égett ki.

Ezen felül még számos internetes csoportban feltűnt, az az elmélet, hogy márpedig effajta véletlenek nincsenek. Nos ameddig a vizsgálat valamint a Demokratikus Koalíció politikusai nem állítanak mást az ügyben addig nehéz lenne bárkit is idegenkezűséggel vádolni, mégis sokan felteszik a kérdést, vannak ekkora véletlenek?

Amikor véletlenekről beszélnek sokan felvetik, hogy most csütörtökön a DK feljelenti a “kormányt” embercsempészet és illegális migráció miatt a volt Macedón miniszterelnök befogadása miatt, ami nyilván kihúzhatta a kormányzatnál a gyufát.

Erre reakcióként pénteken a kormányközeli médiumok azzal a cikk-ciklussal támadt a Demokratikus Koalícióra, hogy a macedón ex-miniszterelnöknek információi vannak Gyurcsánnyal kapcsolatban.

Ugye ezt az információt arra alapozzák a kormánylapok, hogy Nikola Gruevski két alkalommal is találkozott Gyurcsány Ferenccel miniszterelnöksége idején.

Szombat: kigyullad a DK székház…Sokan felvetették az elméletet, hogy mint ahogyan annak idején Gyurcsány Ferenc szakdolgozata kapcsán felmerült az eltűnt szakdolgozat révén, most is hasonló dolog történhetett. Mely szerint a DK-t így próbálja valaki kabátlopási ügybe keverni, bevinni az erdőbe. Nemes egyszerűséggel a DK ezután megvádolhatóvá válik azzal, hogy  Gruevski bizonyítékait akarták eltüntetni a tűzzel.

Ami persze logikátlan, hiszen ha bármi sáros ügye lenne a DK-nak – mint ahogyan eddig nem találkoztunk ilyennel – nem valószínű, hogy a dokumentumokat a székházban őriznék. De hát a Stop Soros is ugyanennyire logikátlan, mely kampányt épp Gruevski talált ki a kormányközeli pletykák szerint. De ugye ezt a csatát a kommunikációs térben kell megnyerni. Na meg ugye ott a bosszú.

A másik ilyen elmélet szerint a DK-nak nem sikerült elég aláírást gyűjtenie a Hadházy Ákos féle európai ügyszéséges aláírás gyűjtéshez, melyet a tűzzel próbál leplezni a párt. Megsemmisültek az ívek, így kibújhat a párt a szorító csapdából.

Nos erre is azt gondolom, kicsit drága mulatság lenne, na meg egyetlen egy szóval sem állította a DK, hogy bármilyen ív megsemmisült volna. Na meg egyesek szerint pont az áll a háttérben, hogy a párt túl sokat gyűjtött.

Természetesen mindenkinek borzolja a fantáziáját mi történhetett valójában, hiszen annyit tudunk, hogy a tűz megsemmisítette a DK irodáit és sokan feltételeznek emögött kormányzati szándékot. Mi természetesen semmi ilyesmit nem mernénk állítani, de nagyon várjuk a vizsgálatok végét.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük